Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

Joll 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobře sem se u téhle ujetiny bavil:) Amerika posledni době nám všem ukazaje jaká opravdu je a je to srandovní. Konečně nastavuje v několika komediích se špetkou nadsázky sobě zrdcadlo a zjišťuje jak je to směšné viz podobně laďené kousky, jako Napoleon Dynamite, Superbad nebo honba za lesním mužem.S trochou nadsázky mě tyto filmy připomínaj Homolkovic serii, které zas reflektovala tu naši povahu českou :) ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Prach obyčejná komedie, kdy se od plic zasmějete jen při prvním a posledním kousku co se snaží předvést. Jinak ubohý souboje s nevlastním otcem v plastových chráničích mi připadají jak z céčkové produkce a banda 30ti letých típků co se chovají jak kdyby jim bylo deset je vážně ubohost. 2* za těch pár málo scén, kdy jsem se vážně bavil... ()

Reklama

NICOX 

všechny recenze uživatele

A ona to byla nakonec docela p*del. Hot Rod je prototyp totálního losera, kterej se stane kaskadérem (i mě by to šlo líp), páč jeho otec byl taky kaskadér... nebo nebyl?! :) Jako ono to trapný je, ale takovym přijatelnym, milym způsobem. Přiznám se, že pár vtipům sem asi neporozumněla, ale některý byly skvělý. Andy Samberg je sladkej a hezky se mi na něj kouká. Jo a ten českej název... to je zase perla (teď sem chtěla udělat smailíka s očima vsloup, ale takovej asi neexistuje :). 60 % ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

V poslednom čase som si pozrel viacero komédií zo športového prostredia ladených Farrelovským štýlom: Semi-pro, Comebacks ako aj Pirát silnic (ach tý distribútory) - HOT ROD, a prekvapujúco u mňa obstál najlepšie. Má jasne stanovený príbeh, "kick my step-father ass!", má originálne dialógy a pointy ale predovšetkým je naozaj vtipný... samozrejme za predpokladu že dokážete vypnúť časť mozgu a poviete si že sa idete baviť - čo by malo byť samozrejmé ak pozeráte bláznivé komédie z produkcie Willa Farrela. ()

psychoza 

všechny recenze uživatele

Úplne uletená, poriadne pritiahnutá za vlasy - pecka komédia! ;D Veľmi dobre som sa nasmiala na Rodových "kaskadérskych" kúskoch... aj na iných nehodách. Samozrejme, keďže je to strelená komédia, nemožno čakať bohatý dej alebo myšlienku, ktorá by nás chytila za srdce, avšak je tu jedno poslanie - Rod zarába peniaze pre svojho chorého nevlastného otca, aby mu mohli transplantovať srdce a aby ho on potom mohol osobne zmlátiť na smrť... stačí? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama