Reklama

Reklama

Andy Samberg (Saturday Night Live) jako Rod Kimble, kaskadér s falešným knírkem a velkým snem, v této fantastické komedii tak nepředvídatelné, že nebudete věřit, co přijde dál! Rod nikdy nedopadl, aniž by si nenamlátil. Jeho rodina a přátelé si myslí, že si stále jen dělá legraci. A ke všemu jeho nevlastní otec Frank ho používá jako svůj boxovací pytel. Ale pár drobných problémů mu nemůže zabránit v největším kaskadérském kousku jeho života. Dále hrají Isla Fisher (Wedding Crashers) a Ian McShane (Shrek the Third), Pirát silnic je "neuvěřitelně zábavný od začátku do konce" a míra zábavy stoupá, když Rod vzdoruje smrti, aby vyhrál peníze, dívku a hlavně trochu respektu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (140)

tomino28 

všechny recenze uživatele

Je to tak bláznivé, šílené a praštěné, až je to fakt vtipné! V podstatě se nejedná o nijak zázračný příběh - klasický outsider s partou kámošů dělá blbosti a jako bonus se mu líbí krásná holka od vedle, která chodí s nějakým blbcem. A přesně tohle divák dostane a spokojeně se s fajn hereckým obsazením dostane až k očekávanému konci, kdy všechno dopadne (skoro) dobře. Někdy zkrátka průhlednost děje není na škodu, pokud se všechno natočí s tím správným zápalem pro věc. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Normálne už ani neviem ako sa vyjadriť k filmu, ktorý mi ako divákovi naozaj nič nedal, a ktorého príbehová línia je vo svojich základoch obžúvaná v ústach niekoľkých scenáristov s minimálnou obmenou originality. A to, že sa počas hodiny a pol dva, či trikrát schuti zasmejem považujem naozaj za stratu času, to si už radšej za päť minút vygooglim nejakých pár kameňákov. 35%. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně šílená komedie. Občas je sice Pirát silnic opravdu velká sranda. Jako například scéna pádu v lese, ale ten okolní patos to přebijí. Prostě sem tam se objeví vskutku vtipný moment, ubitý zbylým patosem. Smysl sice dává, ale celkově není tak vtipný jako jednotlivé části. Určitě příjemné osvěžení a oddech, jenže na nějaké solidní hodnocení to nebude. ()

psychoza 

všechny recenze uživatele

Úplne uletená, poriadne pritiahnutá za vlasy - pecka komédia! ;D Veľmi dobre som sa nasmiala na Rodových "kaskadérskych" kúskoch... aj na iných nehodách. Samozrejme, keďže je to strelená komédia, nemožno čakať bohatý dej alebo myšlienku, ktorá by nás chytila za srdce, avšak je tu jedno poslanie - Rod zarába peniaze pre svojho chorého nevlastného otca, aby mu mohli transplantovať srdce a aby ho on potom mohol osobne zmlátiť na smrť... stačí? ()

NICOX 

všechny recenze uživatele

A ona to byla nakonec docela p*del. Hot Rod je prototyp totálního losera, kterej se stane kaskadérem (i mě by to šlo líp), páč jeho otec byl taky kaskadér... nebo nebyl?! :) Jako ono to trapný je, ale takovym přijatelnym, milym způsobem. Přiznám se, že pár vtipům sem asi neporozumněla, ale některý byly skvělý. Andy Samberg je sladkej a hezky se mi na něj kouká. Jo a ten českej název... to je zase perla (teď sem chtěla udělat smailíka s očima vsloup, ale takovej asi neexistuje :). 60 % ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Kapela, která hraje během Rodova (Andy Samberg) skoku přes patnáct autobusů, je ve skutečnosti Queens of the Stone Age. (SHI-SHA)

Související novinky

Stiller a Vaughn zachraňují svět

Stiller a Vaughn zachraňují svět

05.07.2011

Osvědčené „ksichty“ z komediálního sdružení Frat Pack si spolu zahrají v akční sci-fi komedii Neighborhood Watch, která je u studia 20th Century Fox ve výrobě už od roku 2008 a za tu dobu se u ní… (více)

Reklama

Reklama