Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nič iné ako sračku som samozrejme nečakal, to len moja zvedavosť ma prinútila pozrieť sa na to ako si shitmaster Boll poradí s látkou ako je Postal. Zaujímavé je , že pár krát sa mu podarilo naozaj rozosmiať ma a povedzme že prvá polovica je ako tak (ehm) pozerateľná ..to ostatné je odpad ako vyšitý, ktorý nepotrebuje komentár. Btw -nechcem ani náhadou obhajovať Bolla, ale nemyslím si, že je o niečo horší ako všetci tí ktorí produkujú nehorázne sračkové paródie..Akurát má smolu (šťastie?), že je kontroverznejší a nebojí sa natočiť scény, ktoré sú pre iných úplné tabu (napr. strieľanie do detí). ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a Uwe je tu zase. Tentokrát nám chtěl předvést kontroverzní, politicky nekorektní a vtipnou komedii. No a zase se mu to nepovedlo. Je sice fakt, že dva tři nápady se tu překvapivě i našly, ale i ty Uwe zazdil v nějaké trapnosti co přišla potom. A co na tom, že si chtěl udělat tvůrce srandu i sám ze sebe, když to nakonec působí spíš opačným účinkem. Je to prostě demetní, příběh nemá logiku, všechny ty rádoby přemrštěné scény jsou trapné a já být příbuzný některé z obětí 11. září, tak ho snad zabiju. Prostě další shit, tentokrát s malým probleskem průměrnosti, ale pořád shit. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Allo, menovala se Uwe Boll und já měla rád videohry. A taky ráda natáčela filmy, nejlépe videoherní adaption. Já jich už pár natočila, aber lidem moc nelibila, ja nechapala proč...podlě mě to jsou gut filmy. Ja teď zkusila natočit hochkontrovers adaptaciu hry Postal, kde hráč mohla chcát na lidi a zabíjela Araby a neviná lidi. A aby byla moje film taky hochkontrovers, já do filmu dala nackt penis, sex s grose tlusťoška, sehr "fuck", rozstřílela pár kinder, nějaký ten hakenkreuz, Bin Ladin tady velka kamarada zweifach W Bushe. Die Kritiker zase nadávala, ja nechapala, kde chyba, dyť ja dělala sranda z 11.září, ja točila velká satira! Und ja dělala sranda i ze sebe, to byla grose sranda. Die Kritiker nepochopila, aber já to příště zkusila znova...a znova...a znova! 30% ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Ač už Uwe hru Postal hrál nebo ne, musí se mu nechat, že přenesl atmosféru toho debilního městečka ze hry do filmu. Zack je skvělej Postal dude, hraje toho losera solidně. Když se bavíme o hercích všichni zahráli dobře, Simmons královsky bavil stejně jako bavorák Boll. Jediný, kdo mě sral byl tlustý fanatik. Hudba byla správňácká a samozřejmě nesmím opomenout jednu z nejvíc epic přestřelek, kterou sem kdy viděl. Kde jinde by se mohla odehrávat, než v Malém Německu. Opravdu jsem se smál jako sviňa. A přesně jak píše Renton, odpad dávají zaslepenci a bezvěrci. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem hru Postal 2, takže jsem byl připraven v tom smyslu, že mě nezarazilo nějaké vraždění bez důvodu, kočka jako tlumič a podobně. Ale tohle byl můj první Uwe. A už vím, proč má titul "nejhorší režisér". Naštěstí je tu pár scének, kdy se celkem i pousmějete (přátelství G.W.Bushe s Usámou, již zmíněná kočka jako tlumič). Ale jinak nic. Hned tento film mažu z HDD a zřejmě si jej už nikdy nepustím. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Podle Uwe Bolla bylo na 90% herců židy. (Petr23)
  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)

Reklama

Reklama