Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (258)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nič iné ako sračku som samozrejme nečakal, to len moja zvedavosť ma prinútila pozrieť sa na to ako si shitmaster Boll poradí s látkou ako je Postal. Zaujímavé je , že pár krát sa mu podarilo naozaj rozosmiať ma a povedzme že prvá polovica je ako tak (ehm) pozerateľná ..to ostatné je odpad ako vyšitý, ktorý nepotrebuje komentár. Btw -nechcem ani náhadou obhajovať Bolla, ale nemyslím si, že je o niečo horší ako všetci tí ktorí produkujú nehorázne sračkové paródie..Akurát má smolu (šťastie?), že je kontroverznejší a nebojí sa natočiť scény, ktoré sú pre iných úplné tabu (napr. strieľanie do detí). ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

Reklama

fallangell 

všechny recenze uživatele

Kdokoliv se zde v komentarich ohani tim jak je tento film o nicem, ocividne nevidel jediny Uweho film. Jeho filmy vzdy byly o nicem, tentokrat ale konecne pochopil co mu jde nejlip, a to parodovat, nejlepe i sam sebe. Kaslu na to jestli to bylo necim nekorektni, dnesni doba neni korektni vubec v nicem. Zkratka u tohodle, se proste clovek jen bavi nad banalitou vseho co mu je predkladano. A to naramne. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Další Uweho sračka, ovšem tentokrát je svým (a dosti úchylným) způsobem zábavná - pokud dokážete zapomenout, že se v tomhle veledíle střílí dětičky, kočárek s miminem je rozmašírovaný na kaši dodávkou, co se ani nesnaží přibrzdit a bílá kočka je tu použita jako tlumič pro pistoli. Na straně druhé si střílí z náboženských fanatiků, George Bushe a taky se tu střílí do Uweho, načež do rozkroku zasažený režisér pronese památnou větu "Ich hasse videogames." Co byste taky chtěli za film zaplacený z nacistického zlata, že? Dialogy tentokrát netrhaly mé vzácné uši, protože jsem to viděl v němčině se španělskými titulky a přes to odposlouchané slovenské titulky, které pokrývají tak třetinu dialogů. BTW, tohle je asi zatím finančně nejméně úspěšný film našeho milého Vola... Asi nebudu mít chuť vidět to znovu, ale kdybych to náhodou viděl v angličtině, tak asi dám mnohem nižší hodnocení. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedna veľká Bollovina, ktorá ma dokázala miestami aj rozosmiať či šokovať. Toľko postrieľaných malých detí som ešte v žiadnom filme nevidel. Boll tu používa svoj osvedčený postup: som antitalent, nič neviem, ale aj tak dokážam spraviť film, ktorý bude pozerateľný. Áno film bol pozerateľný, Boll si robil srandu sám zo seba aj z Nemecka a celkovo to bol aj dokonca politicky nekorektný film. A ešte Verne Troyer bol opäť úplne geniálny. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)

Reklama

Reklama