Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (258)

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Postal to prostě posral... Že je to dějově absolutní nesmysl a scenáristický odpad, to už je u Bolla snad nepsané pravidlo, udivuje mě však, že člověk s doktorátem z literatury, jako je Uwe, nedokáže ani vymyslet příběh, který by držel pohromadě něčím víc, než jen sledem všemožných pokusů o vtip. Film nemá žádnou pointu, nemá dokonce ani nic společného s herní předlohou, dialogy jsou naprosto dementní s nevhodným a nevtipným používáním sprostých slov a celkově je to obrovská a zdlouhavá nuda. Postal není svěží komedie, neoplývá vtipnou ironií, trefnou satirou, ani úsměvnou absurditou, prostě ničím, vše je jen trapný a vtíravý pokus o vtip ala "člověče, teď se směj". American Pie dokáže alespoň z malé části svou přetaženou nechutností sloužit jako odpočinková zábava po těžkém dni v kamenolomu, Postal nikoliv. Symbolický jeden punťík dávám za úvodní "rekonstrukci" 11. září... 1/10 ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem hru Postal 2, takže jsem byl připraven v tom smyslu, že mě nezarazilo nějaké vraždění bez důvodu, kočka jako tlumič a podobně. Ale tohle byl můj první Uwe. A už vím, proč má titul "nejhorší režisér". Naštěstí je tu pár scének, kdy se celkem i pousmějete (přátelství G.W.Bushe s Usámou, již zmíněná kočka jako tlumič). Ale jinak nic. Hned tento film mažu z HDD a zřejmě si jej už nikdy nepustím. ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Postal (ten herní) je skvostnej, škoda že se víc jeho nálady nepřeneslo do filmu, je tu sice k dispozici zopár odkazů, ale téměř žádný (až na pár čestných výjimek - třeba těch mňoukajících), který by přímo oslovoval nějakou herní scénou, místo jsou k dispozici nudné hlášky o hře samotné, což nebetyčně nudné, takřka pitomé. Lehký problém mám i s hlavní postavou, podoba je sice fajn, ale postrádá charisma a všeobecně není Dude natolik frajer s čeným humorem, jak by mi bylo libo. I přes výtky je filmovej postal solidní satirou prošpikovanou ironií (Boll a nazivtípky? Skvělý!), ale i s dost častejma přešlampama (Neskutečně špatný scény Verne Troyera). Asi si skočím osvěžit paměť, pustím Postala a půjdu rýčem vybít sloninec. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll je podle mě stále filmová pohroma a doporučuji se jeho filmům jen výhýbat. U Postal je ale situace trochu jiná. Námětem je počítačová hra (jak jinak) Postal 2, která je už sama o sobě tak špatná až je vlastně zábavná. A něco podobného se stalo i s Uweho filmem. Zde nebylo co zkazit jako u jeho předchozích počinů a naopak si myslím, že se mu povedlo vystihnout násilného, ironického a svým drsným způsobem zábavného (extračerně) ducha hry. Tu jsem svého času hrál a docela se u ní bavil. Sebeparodující role režiséra je fajn (už vím, kde sakra vzal peníze na ty shitový snímky... nazi-zlato) i cameo tvůrce hry. Pár vtípků vydařených, pár klasicky trapných...ale celkově jsem byl spokojen, zvlášť co se týče navození šílené atmosféry hry. Ale zároveň asi těžko film uspěje u někoho, kdo hru nezná nebo se mu hnusila...pak to dopadne jako u ostatních Uweho "opusů". ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě až zajímavý film:) Málokdy se sejde tak obdivuhodný režijní antitalent s tak pramalou soudností, ohromnou drzostí, arogancí a ještě k tomu poměrně solidním rozpočtem (přeci jen je vidět, že to nestálo deset tisíc dolarů). Postal je fascinující už z toho hlediska, že v něm Boll prvně ve své kariéře není jen filmařsky neschopný, ale současně je i okatě namyšlený. Na druhou stranu se mu v Postalu čas od času skutečně podaří vstřelit nějaký povedený vtip (třeba hledání klíčků mi přišlo jako roztomilý nápad). Samozřejmě většinu času vládne trapnost a naprosto nesmyslný průběh děje, je to ale (i na Bolla) tak přepálené a absurdní, že to vlastně docela dobře uteče… 30% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama