Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám správná komedie. Diane mě ani tady nezklamala, i když byla většinu filmu za strašidlo. Nebudu hodnotit její image ovlivněné jistě z části dlouholetým soužitím s Woodym...:-) Každopádně jsem se nasmála až k bolení břicha, jak příjemné. Nadržený pes Béla při sledování pornostránek a jeho reakce... Jeden z tisíců telefonních hovorů s krásnou Gilmourkou Lauren: "Cooper hárá." "Cooper je pes mami!" Dianin způsob nošení dortů ji pasoval na experta, naprosto bezchybné. Vůbec i s třemi dcerami Diane táhla spolehlivě celý děj sama. Její komentář na oslavu šedesátin jako cestě do propadliště dějin...:-) Její grimasy, zvlášť ty u debaty o orgasmech svých dcer, bez komentáře. Setkání s otcem Johnyho: "Daphne. Nemluvím." "Aha a umíte se podepsat?" Co dodat? Jejich gaučová scénka byla prostě boží... Nakonec i sháňka po vhodném partnerovi dceři Milly dopadla dobře, ještě že měla tak silný statický náboj. A co víc. Johny má rád i její matku. Jen nechápu jak tahle roztomilá lehoučká komedie mohla projít americkou puritánskou cenzurou. U nás v Česku It´s all right, supr!! ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Rodinná komedie, na kterou se dá dívat. Rozhodně to není žádnej kasovní trhák a na seskupení čtyř hlavních hereček + Stephen Collins je to dost mizerné. Tedy pokud si říkáte že Keaton, Graham, Perabo a Collins jsou zaručenou jistotou kvalitní romantické komedie tak vás nejspíše zklamu. Ale nemyslete si že je to film hodný odpadu, to zase ne. Jak jsem psal již na začátku dá se na to dívat a díky hezké Lauren Graham, Mandy Moore a Piper Perabo dávám 3*. Takže pokud si chcete odpočinout u něčeho nenáročného a nemáte na výběr nic slušného klidně se podívejte na tohle ;) 50%. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu uvěřit, že ji našel přes internet !! Je to takové divné.. Jako kdyby napsal své číslo na veřejných záchodcích.." Lehmann divoce hazarduje se svou pověstí šikovného tvůrce, podobně jako Diane Keaton, která ukazuje, jak se lze potichu proměnit z Annie Hall až na Noční můru z Romantic Street.. Zajímalo by mě zda si Diane uvědomuje, jak je její další šílená matka vlastně otravnou a odpudivou karikaturou.. Lehmannovo cvičení s žánrovými klišé jakékoli životní pravdy či sebereflexe zbavené.. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Tak špatný film, že by si zasloužil rituální spálení před nastoupenou diváckou rotou. Diane Keaton by se měla stydět za to, že si vůbec dovolila takhle přehrávat a nechat s sebou manipulovat k režisérově vůli. Totálně otravní herci se vrhají na příchozí kliše jak mouchy na mucholapku a dávají přesnou představu o tom, jak může vypadat totální dno romantické komedie. Film, který vykrádá všechna kliše + přidává nová do sbírky, si nezaslouží nic víc než odhození do kouta a přiznám se, že nebýt hezkých tvářiček a chytrého psa, šel bych s milimetrovou přesností na odpad. Tahle sra*ka by si za divácké mučení nic jiného nezasloužila. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bůh nemůže být všude a proto stvořil matky." Přehnaně milující matky, s vrozenými sklony k vydírání, by se měly zákonem zakázat, čehož je tento snímek jasným důkazem. Daphne Wilderová totiž dokázala se svými třemi dcerami vytvořit tak uječený slepičinec se stěhovacími, oblékacími a masážními mániemi, že jedinou záchranou zdravého rozumu byl odvážný skok po dálkovém ovladači a ukončení projekce. Já jsem však tolik odvahy neměl, nebo jsem jen prokázal hodně lenosti, a dočkal se nepříjemného překvapení - tedy že i v místnosti, kde jsou mezi debatujícími mistři sarkasmu Lorelai Gilmoreová a šerif Carter, může být nuda. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama