Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. (LIVINGDEAD)

Recenze (48)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Flight of the Living Dead je nenáročný zombie horor, ktorý napriek pomalšiemu rozjazdu predsa len napokon ponúka požadovanú béčkovú zábavu. Hoci podobne ako desiatky jeho subžánrových kolegov z posledných rokov neprináša nič ohurujúce, predsa len ide o kúsok, ktorý si zaslúži aspoň letmú pozornosť hororového diváka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V americkém snímku „Plane Dead“ najdete blbé herecké výkony, jsou zde stupidní dialogy, jsou zde tak otravné postavy, až skoro doufáte, že to letadlo s nimi na začátku spadne, ale přesto přese všechno se nakonec může stát, že vás to ve druhé polovin bude bavit. To už je prostě jen jízda, kdy jde o to, kde se počet mrtvých zastaví. Takový film už se dá celkem dobře dokoukat. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Letadlo mířící do Francie prolétá rozsáhlou bouří. Na jeho palubě se nachází tým dr. Bennetta, převážející tělo infikované nebezpečným virem, který byl získán z komárů žijících ve Vietnamu. Virus dokáže oživit mrtvé organismy, a tak by mohl nejen fungovat jako elixír věčného života, ale i jako skvělá biologická zbraň. V letadle ještě cestuje policista převážející zločince, a pak celá řada různorodých cestujících. V důsledku bouře a vzniklých turbulencí dojde k poškození nákladu a netrvá dlouho, kdy se pasažéři i posádka začnou proměňovat v hladové zombie. Průměrný nízkorozpočtový horor má švih a od poloviny jde už jen o přežití. Divák si může tipovat, zda se v nemrtvé promění všichni, letadlo spadne, a nebo bude sestřeleno. Optimisté si můžou myslet, že se třeba někdo zachrání. Krví se nešetří, svůj půvab má hladová díra v podlaze, zpomalená kulka si najde živý cíl a jeptiška pochopí, že Bůh ji opustil. Dojde i na veselé momentky - dvě podvádějící se dvojice mladých si to krvavě vyřídí mezi sebou, připoutaná zombie v křesle letadlo nakonec opustí a Frank má štěstí, když se ho snaží pokousat kolozubá babka. Slušné masky, dobrá hudba a mizerné digitální triky (pixelové letadlo si mohli odpustit). Šťavnatá vybíjená, kde neplatí fyzikální zákony, jelikož tolik vypálených kulek v letadle, výbuch a požár by asi žádný stroj nezvládl. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď prvé čo som si všimol, debilne sa chovajúce postavy a aj z ich primitívnymi dialógmi. Aby si dvaja honci hádzali loptu v lietadle a keď im ju letuška zobrala, tak sa ešte čudovali prečo? A takýchto debilných scén je tu neúrekom ako napr. tá streľba v lietadle no to nedávalo vôbec zmysel. A príbeh bol teda celkom mimo-Šialený vedec aj z komplicmi prevážajú mŕtvu ženu jedného z nich a bola nakazená zombie vírusom a v tom lietadle sa preberie a dostane sa z nádoby, kde bola zatvorená a začne zabíjať. Tak originalitou tento film nedisponuje a tvorcovia tohto filmu asi nemysleli, keď stvorili taký nanič projekt . Všetko od príbehu, deja, spracovania a chovania postáv bolo veľmi amatérsky natočené. Ani herci sa nepredviedli v najlepšom svetle a to sa ešte troska prehanam. Aspoň, že masky zombie boli dosť dobré. Triky boli slabučké, lebo to lietadlo čo letelo v búrke, bola jasná zmenšenina, tak to sa im vážne nepodarilo. Tá tvrdšia muzíčka, mi troška spríjemnila ináč debilný film. Zombie zostrelila stíhačku tak to som ešte teda nevidel. Za akciu a niekedy aj napätie dávam dve hviezdy a to som trocha nadhodnotil. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

V letadle Boeing 747 trasy z Los Angeles do Paříže, bláznivý vědec CIA dr. Lucas Thorp pašuje tělo, které je nakaženo geneticky zmutovaným virem. Během turbulence dojde k vypuštění hrůzného virusu ven. Paluba letadla je atakována skupinkou nebezpečných zombií. Ti následně obsadí letadlo plné ustrašených cestujících. ++++++++++++++ Film se mi líbil, masky zombíků byly skvělé. Efekty taky ušly. Prostě a jasně : "dalo se na to dívat"! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Počas diskusie v Pentagone sa vraví o novom kmeni vírusu malárie. Ale tu spôsobuje parazit Plasmodium, čiže nie je to žiadne vírusové ochorenie, ale parazitické. (beso74)

Reklama

Reklama