Reklama

Reklama

Troy Bolton a Gabriella Montezová se potkali o zimních prázdninách na soutěži v karaoke. Uvědomují si, že se asi znovu neuvidí, protože každý žije v jiné části USA, přesto si vymění telefonní čísla. Krátce poté je Gabriellina matka vedením své firmy přeložena do Nového Mexika a Gabriela tam nastupuje do školy. Jaké je její překvapení, když zjistí, že do stejné třídy chodí Troy. Ten je její přítomností mile překvapen, a když na škole ohlásí konkurz na připravovaný muzikál, oba dva uvažují o tom, že se přihlásí. Jejich konkurenty jsou sourozenci Ryan a Sharpay Evansovi, populární muzikálová dvojice, která již od svých dětských let pravidelně obsazuje hlavní role ve všech hudebních školních projektech. Ryan a Sharpay ale nesnesou pomyšlení, že by mohli být někým překonáni, a plánují, jak se soků zbavit. (TV Nova)

(více)

Recenze (359)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Značka Disneyho štúdia hovorí za všetko. Pripravte si preto k sledovaniu sladký popcorn, vanilkovú colu a zavŕšiť to lízatkom ( resp. odkazujem dospelákom nejaký ten viacpercentný mok pre lepšiu chuť ). Filmík, z ešte menej trápne vyzerajúcej ( a znejúcej ) doby teeneagerského šoubiznisu ( ktorý v dnešných časoch nepozná hranice vkusu ), hlúpučký a naivnučký, ale energický a úhľadný. Tak som im tam hodil tri zlaťáky, aby vedeli že boli pomerne dobrý a myslím to s nimi - ako prečo nie. ()

carly 

všechny recenze uživatele

keď som videla tento film prvýkrát, ani raz som neprepla. to sa mi doteraz ešte nestalo. toto je starý dobrý Disney. skvelé obsadenie. jednoduchý príbeh. úžasná hudba. relatívne subtílne ponaučenie. a šťastný koniec. Walt by mal z nich raodsť. :) samozrejme, že je to postavené na hlavu. a čo má byť. tento film sa na nič nehrá a je presne tým, čím sľubuje byť. príjemnou zábavou. lebo z každého políčka je jasné, že si jeho natáčanie všetci zúčastnení neuveriteľne užili (a potvrdzujú to aj Behind the scenes videá) a divák by si mal tiež iba užívať. a ak nie, možno je chyba v prímači... ()

Reklama

E.. 

všechny recenze uživatele

Od začátku jasnej odpad, ale nakonec jsem tomu tu jednu * musela dát, za to, že to byla sice naprostá trapárna přiblblejch puberťáků, ale aspoň to nebylo hodina a půl nudy a některý taneční vystoupení byly i celkem koukatelný. Musim ale říct, že to se mi už mnohem víc líbila Hannah:) a když bych měla zhodnotit herecký výkony, tak řeknu akorát to, že i já jsem lepší herečka:) ()

Trainspotter odpad!

všechny recenze uživatele

Tento tzv. film obsahuje snad všechny nešvary, které dílo přibližuje k označení kýč a ještě snad s velkým K. Tisickrát provařený námět, teen herci s minimem jakéhokoliv talentu, několikanásobný happy-end, přiblblé písničky... Co více dodat??? Zbytečné plýtvání časem, na druhou stranu, alespoň mají slepice s bravíčkem v ruce o čem žvanit. ()

ReneeS odpad!

všechny recenze uživatele

Když má někdo 13 letou pubertální sestru, občas se některým věcem nevyhne. Sledování tohoto "úžasného" muzikálu, je jedna z nich ... podruhé už takovou chybu neudělám! Film plný mlaďoučkých, hezoučkých studentíků dokazujících , že nejsou jen velmi nadanými sportovci, či budoucími vědci, ale i "velmi talentovaní" zpěváci. Třpytivý, barevný, předvídavý, naivní svět, který všechny tyhle "třináctky" prostě musí milovat. Ale jejich celému okolí se z toho zvedá žaludek! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (29)

  • Sountrack s původní hudbou se stal nejprodávanějším soundtrackem v USA roku 2006. (Kamkon)
  • Zac Efron se tři hodiny denně učil hrát basketball. (Karlos80)
  • Ashley Tisdale měla hrát Gabriellu Montezovou, ale nakonec byla obsazena do role Sharpay Evans, podle režiséra jí tato role sedí lépe. (Halloween9)

Související novinky

Disney představil svoji streamovací službu

Disney představil svoji streamovací službu

12.04.2019

Studio Disney konečně odhalilo detaily o své chystané streamovací službě Disney+. Ta se oficiálně spustí 12. listopadu a bude dostupná zatím pouze v Americe s tím, že se brzy rozšíří i do zbytku… (více)

Lekce života podle Orsona Wellese

Lekce života podle Orsona Wellese

26.01.2008

Jeden z nejoriginálnějších současných filmařů Richard Linklater vzdá poctu jednomu z nejlepších režisérů všech dob. Ne však prostřednictvím suchopárného životopisného filmu. Snímek Me and Orson… (více)

Reklama

Reklama