Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

novoten 

všechny recenze uživatele

Jako kdyby šli dva režiséři proti sobě. Jeden tvrdí muziku s každou další vraždou, zatímco druhý pobízí mistra Coopera, aby hrál tím dramatičtěji a seriózněji, čím krvavější je celé vlakové podloží. A jakkoli mám Bradleyho herectví rád na sto způsobů, sem s výjimkou několika romantických scén zkrátka nepasuje. Navíc kvůli překvapivě špatné Leslie Bibb a celou druhou polovinu očekávanému závěru nepřišlo žádné překvapení nebo fajn pointa, jen přehnaně výživná barkerovina. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Atmosfericky zaujímavý, plýživý vražedný thriller, okorenený krvou a brutalitou. Ale čo ho absolútne pochováva, sú nevhodné akčné kamerové vizualizmy a hlavne okato lacné digitálne efekty mordov. Film, ktorý by som akceptoval ako béčkový výplod experimentujúcich študentov, ktorí si neuvedomujú svoj talent a žáner v ktorom operujú a zbytočne sa znižujú k povrchnej popkultúrnej efektnosti, iba aby boli "in". ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hodně rozporuplné pocity mám z tohoto na první omak fešného hororu... Na jednu stranu tu máme absolutně dokonalou, depresivní temnou atmosféru a tomu odpovídající vizuál, kdy jsou všechny teplé barvy v podstatě eliminovány. Na druhou stranu celý děj prokládá několik sice jakž takž fajn brutálních scén, ale občas mi i přes to, že jsou schválně přehané, přišly zbytečně "vtipné". Kladívko je sice fajn zbraň, ale takový řezník toho má v kabelce určitě více, ne? Další protiklady snímku jsou ve skvělém Cooperovi a hrozné Bibbové, které jsem téměř nic neuvěřil, chvályhodná byla pouze v poslední třetině filmu. No a závěrečný krásný kontrast je, když první půlka stominutového snímku téměř vůbec neutíká a nudí (drží se jen díky onomu ožralovi z Hangover), a v té druhé se pak tempo rozproudí jako vodopád krve stékající po okýnku v metru. Za konec jednoznačně chválím, alespoň tam jsem pořádně poznal Barkerův povídkový originál. Vážně CRAZY!!! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kurevskej mega namrd. Film sice neni ciste horor, ale spis hororovej thriller, takze tu jsou bohuzel i sceny mimo metro, ktery misty trochu nudi, i presto, ze je pribeh celkem zajimavej, ale jakmile se dej odehrava v metru, tak je to fakt brutalni rezba. Krev caka na vsechny strany, par paradnich gore a libova smrt Teda Raimiho. No a navic tu radi hyper dokonalej Vinnie Jones s kladivem, kterej behem filmu rekne jedno slovo a celou dobu se tvari desne nasrane. No a konec je taky hodne zajimavej, skoro az tak, ze by si zaslouzil nejakej prequel, na druhou stranu sem se nemoh ubranit pocitu, ze jsem to zaverecny odhaleni uz nekde videl, ale je mozny, ze sem to pouze cet v Barkerovo povidce. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones má velké kladivo a rozhodně se ho nebojí použít v tomto průměrném hororu se zajímavým námětem, zabaleném do nezajímavého kabátu. Japonec Kitamura sice vypráví děsivý příběh netradičně, ovšem poněkud kostrbatě. Divák si neustále klade otázky co (se vlastně děje), kdo (je padouch nebo hrdina) a proč (vraždí), a když se ke konci ukáže o co go, nezbývá než rozpačitě kroutit hlavou nebo zírat s otevřenou pusou (popřípadě oboje). Midnight Meat Train je divný film, sice nejede podle zajetých pravidel žánru, i tak mám ale pocit, že si tvůrci měli ujasnit o čem, o kom a vlastně proč chtějí vyprávět. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Původně měl režírovat Patrick Tatapoulos. (M.B)
  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)
  • Do severoamerických kin byl film nasazen ve 102 kopiích. Ty však nešly do standardní kinodistribuce, ale do kin, jejichž ceny jsou hluboko pod cenami klasických multiplexů. Díky tomu také film příliš nevydělal. (Othello)

Reklama

Reklama