Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) byl hvězdou středoškolského hokejového týmu. Až do oné osudné noci, kdy za volantem přecenil své možnosti. Po tragické nehodě zůstali dva mrtví spolužáci, zmrzačená přítelkyně a on sám s trvalými následky po těžkém zranění hlavy. Dnes pracuje jako noční uklízeč v místní bance, bydlí v podnájmu se slepým přítelem a bývalým kriminálníkem Lewisem (Jeff Daniels) a snaží se překonávat svůj mentální handicap, projevující se neustálými výpadky paměti. Díky svému zaměstnání se stává snadným terčem bandy, jež chce banku vyloupit. (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (122)

filip289 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre napísaný mix drámy a thrilleru o bývalom nádejnom hokejistovi, ktorý si vlastnou vinou pri dopravnej nehode nielen spôsobil poškodenie mozgu, ale vlastne aj zničil život. Film ma síce pomalší nenápadný začiatok ale o to lepší koniec. Skvelo zahrané, či už najmä Gordonom-Levittom (v tomto filme neskutočný look-a-like Heatha Ledgera), záporákom Goodeom ale aj tradične skvelým tentoraz slepým sympaťákom Jeffom Danielson. Veľmi dobre pozerateľný film s dobrou hudbou, vo svojom žánri určite nadpriemer. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Výborné drama, které se ke konci zvrhne v celku solidní thriller. Někomu ten konec sice nemusí k předešlé komorní půlhodince moc sedět, já jsem si to ale docela užil, i když scénaristicky je to místy nedotažené. Joseph Gordon-Levitt je výbornej, Jeff Daniels si svýho slepce užívá a Isla Fisher roli okrasy plní dokonale. 70% ()

Reklama

sonnak 

všechny recenze uživatele

Na režisérský debut solidně natočené drama, s perfektními herci, neotřelým nápadem a několika silnými pasážemi podbarvenými vynikající muzikou...ovšem nepohltilo mě to tak jak bych si představoval. btw Gordon-Levitt je čím dál tím lepší. EDIT: Jedna geniální scéna mi zůstala v hlavě a musel jsem ji shlídnout několikrát abych se jí nasytil...zase měním hodnocení, 4* EDIT2: Fůj, další 2 dny a zase měním...to bude ta puberta. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Talentovany mladik Chris Pratt (Joseph Gordon-Levitt) s velkymi prisliby do budoucnosti si zpacka zivot pri jednom vylete autem s kamarady. Nasledky tragicke nehody nedavaji Chrisovi mnoho moznosti na normalni zivot, coz si nemysli jeho novy kamarad Gary, ktery se ho snazi zlanarit k jedne akcicce, jez veru nevypada ferove. Male drama o nelehkych zivotnich rozhodnuti psychicky nalomeneho cloveka se potyka s pomalu odsypajicim tempem postradajici herecke osobnosti. Zadne viditelne zavahani tymu okolo bez debat nadejneho rejzi (Scott Frank) a urcite hodny sirsho zajmu, ale me se jednoduse nedostal pod kuzi. 60% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Strašně jalovej konec, ale strašně. Celkově jde vyznění filmu dost mimo mě - měl jsem si z toho vzít, že tragický následky vlastních činů za sebou budeme vláčet celym dlouhym životem? Že se budeme neustále pokoušet si je odpustit; ať už sobě samýmu, nebo navzájem? Ale notak ... jalový! A mimořádně slabej je i ten "thriller ending", kterej to u mnohých z vás zachraňoval. Kde například skončila Luvlee, kam jako jela, proč tam vůbec byla (abych se k tomu filmu vůbec dopracoval, já vim, ale...)? Mně se relativně pozdávaly výkony všech mlaďochů (Gordon-Levitt, Isla, Goode), ale tím to haslo ... s podobně tragickym nádechem jako oné noci hasla světla Chrisova auta. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Aby byl Jeff Daniels jako slepý muž ještě více přesvědčivý, strávil nějaký čas v Michigan Commission for the Blind Training Center v Kalamazoo. Pozoroval a učil se základní dovednosti od slepých pacientů. (Fugas.cz)
  • Hokejový zápas, který Chris poslouchá v rádiu, je utkání NHL ze sezóny 2005/2006 mezi Columbus Blue Jackets a Detroit Red Wings. Komentátor zmíní hráče Pascala Leclaira, Manny Malhotru, Marka Hartigana, Trevora Letowskiho z Columbusu a Roberta Langa, Mikaela Samuelssona, Nicklase Lidstroma,Tomase Holmstroma z Detroitu. (Fugas.cz)

Související novinky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

Další těla pod Neesonovy náhrobky

19.02.2013

Březnový start natáčení se blíží a krimi-thriller A Walk Among the Tombstones rychle nabírá obsazení. Ale nejdříve stručně o projektu: film je adaptací jednoho ze sedmnácti románů, které uznávaný… (více)

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

Neeson vztyčí pár nových náhrobků

20.05.2012

Božský Liam momentálně natáčí Taken 2 a má spoustu plánů do budoucnosti. Většinou se počítá s tím, že bude pokračovat v tom, co mu jde nejlépe – být ultimátní bad-ass. Výjimkou není ani thriller A… (více)

Reklama

Reklama