Reklama

Reklama

Na Oscara nominovaný Will Smith se představuje v akcí nabité komedii jako Hancock - sarkastický, nedoceněný a životem zkoušený superhrdina, který upadl v nemilost veřejnosti. Když neochotně přistoupí na návrh idealistického publicisty Raye Embreyho (Jason Bateman), aby změnil svou image, jeho život i pověst povstanou z popela a svět se zdá být zase v pořádku. Dokud nepotká ženu (držitelka Oscara Charlize Theron) s podobnými schopnostmi a klíčem k jeho temné minulosti... (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (1 258)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Jednohubková hancockotina, ideálna na letný amfík. Človeka za toho poldruha hodiny nestihne začať tlačiť zadok, pobavia ho hlášky a bergovsky výborne natočená akcia, a že to bol hrozný mišmaš, si uvedomí až potom. Nie je však jednoduché iba to odstreliť s tým, že sa to nevie rozhodnúť pre žáner. Ono to totiž v každom tom žánri funguje výborne. Je to miestami vtipné, miestami fakt adrenalín, dráma ma tiež oslovila a, čuduj sa svete, aj tie emócie sa dostavili. A to všetko vďaka Willovi, ktorý proste suverénne zvláda všetky polohy a je stále uveriteľný. Akurát to všetko nepasuje dokopy. A chýbajúce zábery z trailerov len dokazujú, ako sa strihalo a pretáčalo. Na to, v akom chaose Hancock vznikal, je však výsledok stále slušná zábava. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku to vyzerá nádejne na skvelý film. Superhrdina alkoholik bol fakt dobrý nápad :D Celkovo prvá polovica bola dosť slušná, no po druhej polovici sa na to nedalo pozerať. Od momentu, keď sa dozvedáme, že nie je jediný ten film začína byť lacná, nepodarená romantická komédia. A ten koniec s tým logom, to ma dorazilo. Pre mňa sklamanie. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Jedna věc je, že to neví, jestli to chce být komedií nebo dramatem, věc druhá, že to nefunguje ani jako jedno, respektive komediální půlka je slabá (ale má nápady) a ta vážná zase k smíchu. Nic moc Hancock nenabídne ani po akční stránce a citelně mu chybí pořádný záporák. To chce ale drzost, vytáhnout v konkurenci Heroes s tímhle do kina. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Akce nebylo pomálu, ale tak mi to o tom hrdinovi přišlo, jako by o tom Hejma zazpíval: přišel a zase vodešel. Kdybych měl tenhle film vyprávět nějakým dětem, zkusil bych něco o Vildovi, že chlastal a pak měl super sílu a byl jakože komplikovaná osoba. Nevím ale, jestli by pak takový film chtěly vidět. Víc ale ze mě nedostanou, nějakou větší stopu tenhle snímek ve mně nezanechal. No znovu to nedám, abych jim to dopověděl. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak Will Smith ako lenivý superman? komické... ale oto ide nie? Mne sa to páči je to naozaj komické so solídnymi vizuálnymi efektami. Porste sa mi nato príjemne pozeralo bez toho aby som sa vôbec nudil..........Soundtrack John Powell: 1. SUV Chase [2:01] ,2. John, Meet Ray [2:05] ,3. Train Disaster [2:40] ,4. Meatballs? [0:57] ,5. The Trailer [2:00] ,6. French Asshole [1:32] ,7. Superhero Comix [0:44] ,8. You Should Go! [0:51] ,9. Mary Brings Meatballs [1:33] ,10. Getting Therapy [2:18] ,11. To War [1:19] ,12. I Really Hate That Word [0:48] ,13. Standing Ovation [1:06] ,14. The Kiss [2:20] ,15. Indestructible [2:05] ,16. Hollywood Blvd [6:24] ,17. Mortal [5:27] ,18. Upon Us All [1:19] ,19. Death And Transfiguration [3:55] ,20. The Moon And The Superhero [3:13], ()

Galerie (40)

Zajímavosti (34)

  • Původní, drsnější verzi filmu mohl režírovat Michael Mann. Nakonec dal ale přednost režii Miami Vice (2006) a u Hancocka zůstal pouze coby producent. (Lobotomas)
  • Náklady na výrobu: 150 milionů amerických dolarů. (CrypzzXD)
  • Původní scénář obsahoval i scény, v nichž Hancock (Will Smith) znásilňoval ženy, atd. Podobná scéna byla skutečně i natočena, ale z filmu byla vystřižena. (Witta)

Související novinky

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

Jason Statham ve válce s ruskou mafií

13.02.2011

Plešatý britský řízek jde z akce do akce a je to tak dobře. Momentálně je nájemným zabijákem v remaku The Mechanic a brzy se stane agentem Nickem Stonem v akčním thrilleru Echelon. Ten vzniká podle… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Chlastající superhrdina se vrátí

Chlastající superhrdina se vrátí

27.08.2009

Ano, Hancock 2 bude. Přestože se loňská letní „smithovka“ nesetkala s jednoznačně vstřícným přijetím diváků a kritiků, její komerční výsledky byly pozoruhodné. S celosvětovými tržbami 624 milionů… (více)

Faraón Will?

Faraón Will?

09.09.2008

Zkuste si představit Willa Smithe v historickém eposu. Že to nejde? Že je fajn, když trousí hlášky v současných kulisách? Asi je nejvyšší čas začít si zvykat na změnu. Willův vysněný projekt The Last… (více)

Reklama

Reklama