Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Drawn Together je americký animovaný sitcom pro dospělé. Podobně jako v The Challenge na MTV a v The Surreal Life na VH1 i zde osm protagonistů představuje kombinaci osobností, které se objevili již před touto sérií. Narozdíl od nich se však v Drawn Together objevují karikatury zavedených postav. Navíc ještě parodují typy postav charakteristické pro televizní reality show. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

1 dům, milión kamer a 8 perverzních postaviček připravených udělat si legraci ze všeho, co se jim dostane pod ruku. Tohle přesně je DRAWN TOGETHER. Nic tak geniálně perverzního oko člověka ještě nevidělo od doby South Parku. Máte rádi lesbičky ? gaye ? realiy Show ? pokémony ? Nebo je naopak rádi nemáte? Potom je DT přímo pro vás. Kde jinde uvidíme Supermana se sado maso choutkami ? Prase, které močí do dřezu ? Pouze tady. Skvělá parta postaviček, kterou si oblíbí každý druhý divák, kterému nevadí sprostý, či záchodový humor. 89% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

I Spongebob, Pikachu, Betty Boop, Link ze Zeldy, Disneyovská princezna, nebo mužný superhrdina mohou mít své problémy. A je fuk, jestli jsou to problémy s tloušťkou, sexualitou, nebo nádobím. Když je všechny zavřete do jedný barabizny a obložíte je miliónem kamer, mohou mít i drobné zármutky nečekanou váhu a dopad. Není to tak úderné jako Robot Chicken, i té doslovné parodie je míň (a objevuje se spíš až od druhé série), ale pořád je to slušná nekorektní zábava, která se rozjede hned s prvním dílem a během těch dalších takřka nepolevuje. Žeru Foxxy Love. PS: Třetí série u mě jednoznačně vede. 60% ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Totální úlet, neskutečně nekorektní seriál z produkce Comedy Central, který (bůhvíjak) přežil celé tři sezony. I přes neuvěřitelnou míru násilí, rasismu, homofobie, sexu a zvráceností všeho druhu. Nicméně každá epizoda má několik úchvatných scén a samotné postavy si musíte postupně zamilovat (tedy pokud jste alespoň trochu zvrácení, jako ony :-). ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tohle je moc, naprosto děsný kecy. Dal bych šest hvězdiček, zejména druhé sérii, kde se to hemží úseky neuveřitelných absurdností za vydatného průjmu neskutečných kydů. No Spanky to ostatně vystihl poznámkou, že je to tak stupidní, jako by to psal retardovanej třeťák. I když jsem seriál viděl nespočetněkrát, pořád mě dokáže dostat do kolen, neb absolutní absurdnost vytlouká naprostým blábolem, v zápětí zasypaným kupou hoven se šlehačkou. The Ren & Stimpy Show je hodně, ale Drawn Together, které na ni odkazuje a svým způsobem navazuje, je totální zrůdnost. No autoři se vyřádili. ()

JoVanGogh 

všechny recenze uživatele

"Ein Haus, Acht Bewohnere und ein Million Kameras"... keď toto spustí nemecký dabing večer na Vive, ihneď zvyšujem hlasitosť. Vynikajúca idea zatvoriť niekoľko úplne odlišných charakterov z animákov rôznych dôb do jedného domu. Toľké trefné paródie a nekonečné narážky na dianie od čias pred Kristom až po súčasnosť by inak skombinovaná skupinka asi nevymyslela. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (13)

  • Vzorem pro Xandira P. Wifflebottoma byly videoherní postavy ženoucí se za záchranou princezny a za dobrodružstvím. Ačkoli tvůrci při tvorbě jeho charakteru čerpali hned z několika ikon herního průmyslu, nejviditelnější je v seriálu velké množství parodických odkazů, a to včetně vzhledu, kterým odkazuje na slavnou postavu Linka z herní série "The Legend of Zelda". (playboxguest)
  • Ling-Ling paroduje Pikachu z japonského animovaného seriálu Pokémon. (Martin_W)

Reklama

Reklama