Reklama

Reklama

VOD (1)

Billy The Kid a jeho banda dorazí do městečka Deliverance, kde právě finišuje stavba nové železnice. Drží obyvatele městečka v šachu, což vzhledem k tomu, že jsou to upíří, není velký problém. Šerifa změní na upíra a všechny místní děti unesou. Jejich plán je rozšírit pomocí nových přistěhovalců rozšířit své řady a ovládnout tak celý divoký západ. Na pomoc bezradným a bezmocným lidem však přichází dhampírka Rayne se skupinou svých věrných, aby nastolili v Deliverance pořádek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

THE_Joko odpad!

všechny recenze uživatele

Sám tomu neverím, že som sa na tento "film" alebo nech už to bolo čokoľvek dokázal pozerať celých 15 minút! Jednoducho Uwe Boll to "vie" ako nikto iný! Nechápal som kameru, mal som chuť skočiť za tým kameramanom a tu roztrasenú ruku mu podržať, nech si už chalanisko odpočinie! Ak to bol zámer tak potom pardon Uwe!: D Neviem čí ta v detstve bil nejaký herný fanúšik, keď sa mu teraz takto chladnokrvne odmieňaš s tvojimi hernými adpatáciami!...inu UWE môj hlas je 180338 na petícii! :D ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tak mě to nedalo a přinutil jsem se podívat na pokračování "veledíla" jménem Bloodrayne alá Uwe Boll. Takže hned ze startu musím říct, že je lepší než jednička, to bezpochyby. Nebyl tam pitomý šeptající hlas, který mě v prvním díle přiváděl do transu. Přibylo akce, známí herci byli nahrazeni těmi neznámými, což je v tomto případě velké plus. Hlavní hrdinka ujde, tedy alespoň po té vizuální stránce. Mohla trochu více používat ty svá párátka. No nic, co už ...Teď dále ... Ano, opět je to amatérský film, s amatérskou kamerou, amatérskými herci a vlastně všechno je natočeno a provedeno velmi velmi debilně, ale mě se ta podkreslená atmosféra westernu kupodivu líbila a s klidným svědomím mohu napsat, že se jedná o nejlepší Uweho film, co jsem prozatím viděl, ač je to pořád pakárna jak svině. Ale něco to v sobě prostě má a bavil jsem se. Dokonce i hudba se mi líbila. No na víc jak 50% to není, ale i tak je docela úspěch, že mohu dát filmu Uweho Bolla průměr. Myslím si, že natočit to někdo jiný, mělo by Vykoupení větší hodnocení. No a když jsem tak dobře naladěn dneska, tak vzhůru na pokračování číslo tři. Vážně se toho trochu bojím, ale třeba budu znova mile překvapen...uvidíme. Takže 50%. ()

Reklama

Tuxedo odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud jsem o jedničce tvrdil, že se jedná o sračku, pak nevím co říct o dvojce. Scénář je sice o chlup lepší, ale Boll přešel od televizní kamery k amatérské, film nechal podkreslit nevhodným westernovým hudebním motivem a známé přehrávají herce vyměnil za neznámé, kteří hrát ani neumí. Není to až taková bída, ale nuda k uzoufání to je rozhodně. ()

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Ne, takhle skutečně ne! Já se opravdu snažil na tento film podívat, ale 4x ze čtyř pokusů jsem u toho usnul. To snad není pravda, v tom filmu byly špatné i konečné titulky. A že nechci být na Uweho pes, tak na pátý pokus jsem to projel FF... a nějak mi nejde do hlavy jak tohle sakra mohlo vzniknout. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, dík aktivnímu přístupu jsem skoukl první díl před tímto. Začátek byl dosti napínavý a děsivý, prostě 5*, ale jak přišla nová Ryan bez výstřihu a jediným pojítkem byl medailon, něco se ve mě pohlo a rázem tu byl odpad. Už to není ta akční fantasy, zvážnělo to (prostě western, dlouhé pohledy do očí, zakaboněný pohled a nakonec nějaká ta střelba), aby to nebylo tak vážné, tak to odlehčovali trapnými vtípky. Krom medailonu zapomněli na vše co bylo, to mě děsně vadilo. Ke konci už přivykl můj zrak i na novou Ryan, jenže pořád tomu něco chybělo. Pak také přišla úžasná scénka s odvážným vzdorem, já bych jim to našil hezky zezadu do hlav a na nic bych nečekal, stejně je chtěli popravit... Prostě to moc nevěrohodně zmrvili.. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V prvním příběhu série z roku 2007 si Rayne zahrála Kristina Loken. Zde ji nahradila Natassia Malthe. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Maple Ridge. (Terva)

Související novinky

Uwe masakruje zombíky... opět

Uwe masakruje zombíky... opět

28.09.2007

V historii lidstva se objevilo několik jmen, které šířily smrtelnou hrůzu, jen jste je vyslovili Atila bič boží, Vlad Narážeč, Adolf Hitler, Usáma bin Ládin. Dnes obdobné pocity vzbuzuje jméno...… (více)

Reklama

Reklama