Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Skrk 

všechny recenze uživatele

Vtip, násilí, porno, Nacisté, Dr. Satan, přejetý Michael Myers, Hitlerova hlava v nádobě a možná ještě víc má tento ulítlý Zombieův animovaný dospělý film plný odkazů na horory (Jack Nicolson se sekerou, vlkodlaci, Frankestein, Vetřelec, atd,...).Natož, že jsem si trailerem nebyl příliš jistý, jsem více jak spokojen. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Varování: Na tohle bych nepustil děti! Pokud neznáte horory a i ty béčkové budete někdy zmatení! Teď k Zombieho animáku. Tak předně je to hlavně oddechová záležitost. Množství hlášek, odkazů a gagů se na vás valí tak rychle, že už rezignovaně sedíte a necháte se bavit. Zábava je to královská. Superbeasto je vlastně superwrestler, který má supersexy ségru Suzie X (závidím robotovi). Proti nim vystupují množství nazi zombies (jééééé :) ) , postaviček z hororů a v neposledné řadě i sám Dr.SATAN. Přidejte k tomu plno koziček, krve a prdění. Jen bych řekl snad jen to, že toho bylo v té rychlosti zatraceně moc a v jednu chvíli jsem se ztratil. Jinak samozřejmě tradičně skvělý Zombie. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost která nepostrádá správnou dávku humoru a uchylností. Bál jsem se protože Zombie po zklamání jménem Halloween 2 u mě skončil, ale tady opět ukazuje že na to prostě máSuperbeasto je hrdina jaký má být, má koule, je drsnej a vtipnej. Navíc v celým filmu je plno uchylnejch postaviček že se člověk začně divit. Tyler Bates kterej stojí za hudbou je geniální, a hudba na začátku je parádní pocta starým flákům, Dr Satan je týpek a nehoráznej uchyl. Jediné co mi vadilo že některé vtipy se prostě opakovaly a nebyly pak moc vtipné, a samozřejmě mi vadila délka:-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama