Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

erased 

všechny recenze uživatele

FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! Není úchyla, který by odolal. Zombie, kterého zrovna mezi mé oblíbené osobnosti neřadím, překvapil. Je možné, že právě po tomto ultimátním vzdělávacím filmu (alespoň co se praktického využití jazyka týče) uvidím i zbytek jeho práce jinak, přesto pochybuju, že kdy měl možnost se takovým způsobem vyřádit. Vedle toho lepšího ze South Parku bezkonkurenčně nejnašlapanější animovaný film. Pro příště bych snad jenom uvítal ještě o něco víc FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! A nebo taky ne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie natočil snímek „The Haunted World of El Superbeasto“ jako takovou úlitbu sám sobě, svým světům, svým představám. A vyšlo mu to skvěle. Zvolená animace funguje, do toho je skutečně parádní hudba a dostatečně ujetý příběh, který vás nejspíš bude bavit až do konce. Rozhodně netradiční film. Sice není hororový, ale dostanete zážitek, který bude jedinečný. ()

Reklama

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ouchylná ouchylárna vytrysknuvší z oudů perverzního Roba Zombie, která svou břečkovitou rozteklostí a špircózní vycmrndlostí dokonale ukojí choutky každýho správnýho zvrhlýho magora... Jako jsem třeba já :) El Superbeasto si dělá neomalenou bžunu z lacinýho braku i ze všech RobZombijských postav a autor tak dokonale shazuje vlastní mýtus z piedestalu. I když...ono vlastně vůbec nezláleží na tom, jestli znáte jeho předchozí komiksovou tvorbu, filmy nebo muziku. Protože na vás čeká něco tak děsně blbýho, až to je to krásný... ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Konceptem tohoto animovaného filmu je jednoduše neustálé útočení na divákovu bránici prostřednictvím vtipů, popkulturních narážek, sprosťáren a oplzlostí a spolu s tím i zatěžkávající zkouška jeho tolerantnosti, neboť, řekněme si to na rovinu, Rob Zombie si nebere žádné servítky a krysy vybíhající z análního otvoru ještě nejsou tím nejhorším (či nejlepším, záleží na vkusu). Zombie zároveň odkazuje na svou vlastní tvorbu, a tak se dočkáme Michael Myerse, Cpt. Spauldinga, Otise, „oceláka“ z jednoho cover artu jeho hudebního alba, nemrtví motorkáři podobní těm z komiksu The Nail a samozřejmě nesmí chybět ani Dr. Satan. Avšak kvalita jednotlivých vtipů značně kolísá, následkem čehož jsem se chvílemi i trochu nudil, což u mě jakožto fanouška Zombieho tvorby nevěstí nic dobrého. Navíc se pod hutným nánosem všech těch nápadů nachází poněkud chatrný příběh a pokud se na film podívám jinak než jako na kolekci nadprůměrných (a pár vynikajících) skečů, jedná se o celkem strohé dílo. Z hlediska filmové řeči nejméně zajímavý Zombieho počin, i tak ale pořád slušná zábava. 75% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultimatni dobytkarna, takovejhle prasackej animac se jen tak nevidi. Zombie tam narval vsechno, co ho zrovna napadlo a to spojil jednoduchym, ultra sviznym pribehem. Takze tady litaj prisery, nadrzenej robot, vsude samy kozy a prdele, hromada bitek, zombie nackove a sprt Satan a v tom vsem se mota hlavni hrdina prasak Superbeasto, neustale nekoho rube nebo schani pipiny. Navic animace je hodne prijemna a pisnicky jsou naprosto masakralni. Ono to neni sice buhvijak vtipny, ale tech necelejch 80 minut je nehorazna naloz napadu a ujetyho humoru, ze proste musim dat 5*. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)
  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama