Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Oh, boha, co se asi tak stane, když je film natočený absolutním neumětelem, co točit neumí a jedinej důvod, proč je znám je volba jeho uměleckého jména, které je snad ještě debilnější, než ta pana Žita44 a zároveň je tu humor, který je vtipný asi jako rakovina vašeho levého varlete, případně vaječníku, případně obého (nic proti chimérám, nejsem sexista). Scénář tohohle filmu je vážně neskutečně tupej, stejně jako jeho hlavní postava a ano, je to částečně i tím, že bytostně nesnáším mexikánskej lucha libre wrestling a jeho masky, kteroužto je zdejší Superbeasto obdařen. Hluboce zde nevychází snaha o vytváření humoru z hollywoodu jako takového (to opravdu někomu přijde vtipné, že padouchem je tu jeden ze sourozenců Wachowských, co se přejmenoval na dr. Satan), dále je tu plno obnažených kozarel a velmi humoru, kdy jsem se za celou dobu zasmál tak u třech fórků. Ono je to dost množná tím, že Superbeasto se tváří jako hrozně odvážný a bez zábran, ale žádná kontroverze tu není, nechť se pičusové co to zafinancovali inspirují u South Parku, barbara Khorgota, nebo psisko-satanistického mr. Pickles. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V kreslenym filmu se Rob Zombie mohl teprve opravdu vyřádit a nacpat tam všechny ty svoje nápady. A vyšlo to skvěle. Je jasný že to nesedne všem, protože je to hodně zběsilá věc s neuvěřitelnym množstvím násilí, zrůd, koz, zadků, upírů, nacistických zombií, vlkodlaků a mexičanů. Hlavně to má ale fakt skvělý nápady! Jako skoro vždy, když jsou tam zombie-náckové tak hraje písnička o tom co se děje, nebo když se perou dvě holky tak hraje písnička o tom, že je v pohodě si honit u animáku, že japonci to dělaj pořád :) Hlavní postava El Superbeasto je bomba! Mexickej wrestler s takovou tou maskou alá Nacho Libre. Pak tam má ještě ségru blondýnu s páskou přes oko, co jezdí na robotovi, kterej je na ní permanetně nadrženej. Animace je taková správně hravá a zábavná a slečny jsou hodně sexy. Pokud se vám líbila předchozí Zombieho tvorba a třeba Aqua Teen Hunger Force, tak z tohoto budete nadšení. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

erased 

všechny recenze uživatele

FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! Není úchyla, který by odolal. Zombie, kterého zrovna mezi mé oblíbené osobnosti neřadím, překvapil. Je možné, že právě po tomto ultimátním vzdělávacím filmu (alespoň co se praktického využití jazyka týče) uvidím i zbytek jeho práce jinak, přesto pochybuju, že kdy měl možnost se takovým způsobem vyřádit. Vedle toho lepšího ze South Parku bezkonkurenčně nejnašlapanější animovaný film. Pro příště bych snad jenom uvítal ještě o něco víc FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! A nebo taky ne. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Nejlepší snímek od Roba Zombie. Takovou uchylárnu jsem dlouho neviděl. Aspoň se Rob vyřádil v animáku jelikož jeho hlava ma tolik nápadů, že do celovečeráku by to prostě nebylo možno dát. Sice to trošku připomíná South park, ale to vůbec nevadí. Rob snad jen myslí na kozy, ku*dy, bary, chlast, krev, vraždy, násilí. Skvělej nápad, že natočil podle svého komiksu tuhle uchylárnu. Mohl by se tomu věnovat více a vykašlat se na celovečeráky které stojí za starou belu. Rob taky dává poctu klasickým hororům ( Hallowen, Frankenstein a další ) ... Pokud nemáte nakoukané old school horory tak vás to asi nebude bavit. Na konci snímků je rovněž odkaz na King konga a je to very funny =). Skvělá parodie a pocta hororům, reklamám, porna, manga stylu a náckům. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Sheri Moon Zombie, která dabuje postavu Susie X, je režisérovou manželkou a můžeme ji spatřit v nejen v dalších Zombieho režisérských počinech, ale i v klipech jeho kapely. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama