Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Zombieho klasický eintopf nahotinek, krve, střívek, prdění a plytkých odkazů na americkou popkulturu. Mám rád divoké směsice a absurdní humor, Rob se opravdu snaží, ale - jak říká polské přísloví - "z prázdného nenaliješ". Takže zůstávaji "kdyby" ... Kdyby Rob uměl psát roztomilé pitomé parodické písničky jako Flight of the Conchords, kdyby byl bystrý jako Eddie Izzard, kdyby byl sečtělý jako Pythoni ... Naštěstí je to vcelku krátké a většinu času se koukáte na prsíčka, takže to jde. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neznám šílenější a ulítlejší kousek z minulého roku. Ještě mě čeká Černej Dynamit, tak uvidíme, ale titul největší wtf zážitek asi novému animáku Roba Zombieho nepřebere. Citace všeho možného neberou konce, scénky jako "Houston, we no longer have a problem" a další zůstanou v paměti hodně dlouho, písničky popisující právě probíhající děj sice po chvíli začnou iritovat, na druhou stranu se člověk dozví, že po vzoru Japonců se nemusíme stydět za masturbaci u animáků. Místy animák připomíná mix manga a soft porna, místy zase mix zombie hororu a filmu Kam orli nelétají. Nebyl jsem ze Superbeasta bůh ví jak vystříkán, ale ani jsem se jedinou minutu nenudil. Jedno však filmu nevezme nikdo, postava El Superbeasta je nezapomenutelně namluvena. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V kreslenym filmu se Rob Zombie mohl teprve opravdu vyřádit a nacpat tam všechny ty svoje nápady. A vyšlo to skvěle. Je jasný že to nesedne všem, protože je to hodně zběsilá věc s neuvěřitelnym množstvím násilí, zrůd, koz, zadků, upírů, nacistických zombií, vlkodlaků a mexičanů. Hlavně to má ale fakt skvělý nápady! Jako skoro vždy, když jsou tam zombie-náckové tak hraje písnička o tom co se děje, nebo když se perou dvě holky tak hraje písnička o tom, že je v pohodě si honit u animáku, že japonci to dělaj pořád :) Hlavní postava El Superbeasto je bomba! Mexickej wrestler s takovou tou maskou alá Nacho Libre. Pak tam má ještě ségru blondýnu s páskou přes oko, co jezdí na robotovi, kterej je na ní permanetně nadrženej. Animace je taková správně hravá a zábavná a slečny jsou hodně sexy. Pokud se vám líbila předchozí Zombieho tvorba a třeba Aqua Teen Hunger Force, tak z tohoto budete nadšení. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

Vtip, násilí, porno, Nacisté, Dr. Satan, přejetý Michael Myers, Hitlerova hlava v nádobě a možná ještě víc má tento ulítlý Zombieův animovaný dospělý film plný odkazů na horory (Jack Nicolson se sekerou, vlkodlaci, Frankestein, Vetřelec, atd,...).Natož, že jsem si trailerem nebyl příliš jistý, jsem více jak spokojen. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • V úvodní scéně s castingem nosí El Superbeasto (Tom Papa) jako režisér monokl, což je odkaz na slavného rakouského a později i amerického režiséra Fritze Langa. (Petsuchos)

Reklama

Reklama