Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Chorý svet z chorej hlavy. Zombieho prehliadka kreslenej nahoty a brutálneho násilia oslní asi iba tých najodolnejších fajnšmekrov. Krv a kozy sa valia z každej strany. Čerešnička na tejto torte je nehorázne množstvo odkazov od filmu, cez reklamy, knihy až po videoklipy. Musím proste uznať, že Rob vie robiť takéto úchylačiny. Už sa teším na ďalšiu jeho šialenosť. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu za nejvulgárnější snímek ne roku, nýbrž celého posledního desetiletí, vyhrává... správně, Rob Zombie! Hodně ujetá kreslená zábava plná hororových postav, nácků a písniček, ale v první řadě tu jde hlavně o kozy, zadky a ptáky. Herci, co namluvili všechny prapodivné postavy, se jistě bavili, některé hlášky stojí za to, ale přišlo mi, že na tu pilu se tlačilo až zbytečně moc. Chybělo málo a bylo by to dokonalý. Kdo ale má rád například seriál Ugly Americans, tomu to jistě padne. ()

Reklama

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Rob sa odtrhol z reťaze a na plátnach nechal vypuknúť jedno nekonečne nápadité a dokonale nadržané peklo. Po druhej projekcii musím (a chcem) ísť znova na 5*, pretože to čo tu Zombie splodil fakt nemá za poslednú dobu - v rámci animovanej tvorby pre odrastenejších - obdoby. Nie že by sa jednalo o niečo technicky prelomové alebo rozprávačsky brilantné, kúzlo a sila tohto hravého konceptu spočíva v skečovitej kanonáde popkultúrnych citácií, filmových alúzií a uštipačnej nekorektnosti. Vývojom zanedbateľný a značne pokleslý príbeh mi nepríde nemiestny, práve naopak, vďaka svojej dejovej ohybnosti a výrazovej bizardnosti dovoľuje Zombiemu naplno uvoľniť rojčivú fantáziu, ktorá tu nepozná vôbec žiadne hranice. Spolu s krátkometrážnymi úletmi "Ren & Stimpy Show", "Aqua Teen Hunger Force" a "Adventure Time with Finn and Jake" možno hovoriť o ďalšej pitoresknej továrni na rozptýlenie, ktorú ocenia predovšetkým zástanci vulgárneho komična, trash & comics fanboys a priaznivci umeleckej frivoľnosti. A ja si chcem (a musím) niekde zohnať predlohu aby som si, po nociach, mal v čom listovať. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

od odpadu dělí tento animák jen to, že je tak úchylný, až je zajímavý. Prostě taková slátanina béčkových a céčkových akčních filmů, hororů, scifáren a hlavně kreslenýho porna. Slušně se tu rozhodně nemluví, tak dětem nepouštějte. Dočkáte se všeho v takovém mixu, až oči přecházejí a já to zvládnul jen s občasným přetáčením dopředu a jsem rád, že to mám za sebou. Vlastně chápu vysoké hodnocení u některých uživatelů, protože tohle se buď musí líbit a nebo naopak. Já patřím do té druhé skupiny. [ PŘÍBĚH: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Animák na který sem dlouho čekal. Je tu množství hororových kultovních postav JASON, MYCHAEL atd........ Sou tu taky postavy ze Zombieho filmů jako je OTIS a Kapitán Spolding (nevím jak se píše :D) z dvojicí filmů DŮM 1000 MRTVOL a VYVRŽENCI PEKLA. Celí animák sledujete kozy, zadky. Posloucháte sprostě mluvící postavy a do toho náká ta písnička, no spíš náké, je jich tam opravdu dost. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama