Reklama

Reklama

Aa! Megami-sama

(seriál)
  • angličtina Ah! My Goddess
Japonsko, (2005–2006), 19 h 10 min (Minutáž: 25 min)

Série(2) / Epizody(46)

Obsahy(1)

Vše začíná náhledem do poklidného života bohyně Belldandy, Keiichiho Morisatta a dalších 2 bohyň Urd a Skuld (...to vše začalo dnem, kdy Keichi z legrace vyslovil přání, že chce, aby s nim Belldandy zůstala na Zemi a tak se stane), jenže harmonické žití se náhle promění v boj o záchranu Země díky příchodu Celestina, Belldandinýmu bývalému učiteli, který se vrátil pro Belldandy a uzamkl jí paměť a také způsobil, že se nějaký nebezpečný virus dostal do Nebe... (ČSFD)

(více)

Recenze uživatele AngelLucy k tomuto seriálu (2)

Aa! Megami-sama (2005) 

Dříve jsem tohle anime znala jen od vidění. Říkala jsem si, že si ho jednou pustim, ale teď ještě ne - dlouho jsem to odkládala... Jednou se to však muselo stát. Ze začátku mi připadal dobrý, později jsem se těšila na další zápletky víc a víc a občas se na mé tváři objevil ruměnec i úsměv zároveň. Celý seriál mě hodně naplňoval optimismem, což mi pomohlo zvednout sebevědomí. Zaslouží si mých 5*, i když to pro něj nebylo nijak těžké... Mám slabost pro anime. :D ()

Sorezore no cubasa (2006) (S02) 

Pokračování "Aa! Megami-sama!" se mi také líbilo, i když to ze začátku tvůrci trochu přeháněli. Ta pravá a hluboká zamilovanost už neměla své kouzlo jako dřív. A celé to vlastně bylo jen o jedné věci, ale z jiných pohledů. - Spoiler: K chránění a kradení Keichiho srdce a lásky k Balldandy. Ale dávka optimismu tam zůstala. :-) ()

Reklama

Reklama