Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec špatné, jen to chtělo doladit scénář, potenciál by byl vysoký. Příběh se převážně odehrává v metru, kdy lidé jež jsou členy náboženské sekty dostanou na pager vzkaz : takže berou do ruko kříže s ostrými meči, jež mají zabíjet ve jménu očisty. Osobně si myslím, že herci by to uhráli i líp, ale nebylo tam dost prostoru, což není v hororech nic nového. Dávám 4*, přestože konec vyzýval v pokračování.........! ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Karen je zamestnaná ako zdravotníčka. Pracuje s psychysicky chorými ľuďmi. Potom čo jedna z jej pacientiek spácha sebevraždu, začne mať desivé vidiny. Tie ju varujú pred cestou nočnou linkou podzemnej dráhy. Karen však predsa len do vlaku nastúpi a zažije najhroznejšiu noc svojho života. Nemám v obľube takéto nízkorozpočtové horrory. Prostredie metra sa mi nezdá ani atraktívne, ani strašidelné. No a nápad o vraždiacej náboženskej sekte vyčíňajúcej v tuneloch podzemky mi prišiel úplne hlúpy. Kanadský horror "Jazda smrti" je poriadna chujovina. * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No zase až taková jízda to nebyla, ale i tak je to v rámci subžánru docela slušnej kousek z pěkně temnýho a depresivního prostředí podzemky. Škoda, že jak film postupuje dál a dál, tak logických lapsů přibejvá. Teda ne, že bych zase od toho čekal něco oduševnělýho to ne. Jenom škoda, že po solidní atmosférický první půlce se z přibývajícím časem film mění v čím dál tím větší šílenost, ale zase ty masakry taky celkem ušli, že to bylo levný je vidět na první pohled, ale to mi zase u podobnýho filmu tolik nevadí. čistej průměr.50% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď sa musím posťažovať,nájsť práve tento film je na hranici veľkého šťastia.Lebo týmto názvom disponuje veľa filmov a až na tretí krát sa mi podarilo stiahnuť ten pravý,ktorý som chcel vidieť.V pár momentoch som sa pristihol že ani nedýcham a len čakám čo sa bude diať,tak atmosféra v niekoľkých momentoch bola slušná.Len mi prekážalo že stále bola opustená stanica metra ako keby nikto ani nechodil vlakom,áno malo to troška strašidelnosť ale hlavne to malo veľkú dávku naivity.Tie záporné postavy boli fanaticko psychopatický primitívi.Spracovanie bolo odfláknuté a nedomyslené,Aspoň lakačky boli také aké mali byť pôsobivé a mrazivé.Radšej si navliecť kondom na hlavu alebo česať a fénovať Medveďa ako druhý krát pozrieť tento výživný film čo sa týka primitivizmu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama