Reklama

Reklama

Ultimate Avengers: Konečná pomsta

  • USA Ultimate Avengers (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Rok 1945, druhá světová válka vrcholí. Nacisté se spojili s mimozemšťany a odpálili jadernou střelu na Washington. Kapitán Amerika se obětuje, aby zachránil svou vlast, ale končí uvězněn v hlubinách oceánu. Současnost. Generál Fury a vládní organizace S.H.I.E.L.D objevují dávno ztraceného hrdinu právě včas, aby mohli sestavit tým schopný ubránit Zemi před návratem mimozemšťanů. Kapitán Amerika, Iron Man, Hulk, Thor, Černá vdova, Wasp a Giant-Man se stávají superhrdinskou skupinou Ultimate Avengers. Inspirací animáku je úspěšný komiks The Ultimates od scénáristy Marka Millara (Wanted) a kreslíře Bryana Hitche. Odkazuje k němu novinová fotografie v posledním záběru filmu. Tato dvoustránková kresba se objevila v jedenáctém sešitu série. (snook)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 78%***TV/// Dabing 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Akce 9/10/// PLUS: závěrečná akce je opravdu velkolepá, animované postavy kupodivu dokáží vytvořit emoce, vztahy mezi postavamy jsou zajímavé, protivníci jsou silní, animace je slušná MÍNUS: nejvíc mě rušil slabší český dabing a hůř jsem si na něj zvykal, rád bych řekl, že dějově to kopíruje filmové Avengers, ale pravdou je že tento snímek vznikl dříve a ostatně, tady není moc co vymyslet, když to má jasně danou předlohu./// Shrnutí: Byl jsem docela zvědav kde se dějově bude nacházet Konečná pomsta, která ve skutečnosti není ani tak konečná jako spíš prvotní. Poprvé se tu spolu setkávají a utkávají nám známí hrdinové. Oproti hraným Avengers tu najdeme navíc GiantMana (ještě větší frajírek než v českém dabingu Touny Stark) a Janet Pym alias The Wasp, která mi přišla docela zajímavá a užitečná, ovšem u hrané verze by její proměna nebyla tak snadná. Naopak tu chyběl Hawkey, což je celkem škoda, na druhou stranu i tak tu bylo přehrdinováno. A opět pro mě Hero number one zůstává Captain America a jeho osudový příběh. Celkově jsem se dobře bavil a hlavně jsem se nedokázal odtrhnout. Může mrzet, že to dějově moc nepřekvapí, ale aspoň si můžu srovnat animovanou a hranou verzy. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Ultimátní bitva všech proti Hulkovi a před tím dosti pofidérní děj plný nacistů, superhdinů, patriotistických řečí a ekologických problémů, přesto nějak nejde dát méně jak čtyři. Je to tak úžasně naivní, že se nelze nepobavit, minimálně pokud to vidíte v tak skvělé atmosféře, která panovala na IstroConu 2010. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli ti, co natáčeli tenhle animovaný film, vlastně vůbec četli Millarovu předlohu. Ta předloha je akční, drsná, jsou zde skvělé postavy a skvělé superhrdinské momenty. Jenže tahle adaptace "Ultimates" je prostě jen roztomilá, bezzubá a bezbranná. Rozhodně je lepší pro ty, co komiks neznají. I tak to ale není nic, co by bylo zásadně jiné než standardní animovaný mainstream. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Pohodový kreslený film o super-hrdinech od Marvelu, které čím dál více v poslední době známe z komixových filmů. Od začátku do konce se nese v akčním stylu a většinou si drží tempo a nestihne nudit. Kapitán Amerika, Iron Man, Pym, Wasp, Thor a Bruce „doktor Banner jako Hulk, na kterého nikdo nestačí, ani dohromady, jedině s pomocí séra. Po Superman: Doomsday a Batman: Gotmah Knights další stejně laděný snímek, který mě bavil a trošku vrátil do dětských let, kdy jsem na Supermaxu sjížděl stále dokola kresleného Spider-Mana ;-) Musím ještě shlédnout kresleného Iron Mana a dvojku Ultimate Avengers. 7/10* ()

Const.ex 

všechny recenze uživatele

Hodně špatně natočený animáč!! Děj o ničem. Hrdinové se střídají jak na běžícím páse.. ať se jdou pánové z Marvelu přiučit třeba na takovém "Gothamském rytíři". To byl animák! Tohle je žalostný pokus.. P.S. - ty dvě hvězdičky jsou za plné dekolty hrdinek.. nebýt ani toho tak bych to po 10 minutách vypnul :-) ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné komiksové knihy Grega Johnsona. (Terva)

Reklama

Reklama