Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

freddy 

všechny recenze uživatele

Podoba se známou osobností může mít zajisté své výhody i nevýhody, ale když už si vás někdo s takovou osobností splete, tak proč z toho něco nevytěžit? Právě na tom je založena tato romantická komedie, která je ve své podstatě velice prostá, ale to jí vůbec nic neubírá na zajímavosti. Naopak zde se jedná o překvapivě pohodový film, který příliš nenudí, který docela rychle odsýpá, a který je příjemný, milý a docela atraktivní díky prostředí, ve kterém se odehrává. Ale zároveň je to film, který si na nic nehraje, a který chce diváka pouze pobavit, a to přesně se filmu v mém případě povedlo. Na jedno zhlédnutí je tohle ideální chuťovka a o to tady šlo. Co se týče hereckých výkonů, tak tam nemám co vytknout, Selena Gomez nám od dob, kdy začala natáčet pro Disneyho trochu povyrostla a je v jejím případě nač se dívat, a Cory Monteith mi zase připomněl, jak zajímavým a sympatickým hercem byl, než letos v létě zemřel. Celkově film tedy hodnotím kladně a myslím si, že na poli romantických komedií je to jeden z těch výraznějších kousků. Uděluji lepší tři hvězdy. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo?!?!? Měli jste tu čest se sestrami Olsenovými trávícími jeden den v New Yorku, s cukrkandlovým zamilováním Princů do prostých nanynek jako například v Princ a já, s jednou z rádoby moderních Popelek jednadvacátého století, nebo s některým z disneyovských středoškolských opusů, měli? Tak to je Monte Carlo......nic pro Disney Channelu odrostlého diváka. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Fiflenky z Ameriky jedou na výlet do Evropy. To už samo o sobě dost vypovídá. Zajímavý je, že Paříž docela dostane čouda, ale Monte Carlo se vychvaluje. V Paříži chčije a chčije, výlet se vůbec nedaří, ale Monte Carlo září penězi, krásou a perfektním počasím. No nic, alespoň Američan s platností ví, kde Monte Carlo leží. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

Bylo nebylo, za sedmero horami a sedmero oceány. Nemůžu říct, že bych se nudil, ale ani jse nedostavil moment překvapení. Herecké obsazení bylo pestré, ale ničím nevyniklo. Scénář ničím taky nevynikl a i hudba byla docela v průměru. Oddechovka. 60% PS: Selena vypadá líp nenalíčená než, když se zmaluje:). PS2: Kdyby jste to chtěli vidět rychle stačí kouknout na trailer:). ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Kašlu na místní hodnocení. Mně se to moc líbilo! Po strašně dlouhé době (nebo kdy vůbec) jsem měla u amerického teen filmu pocit, že bych se mohla s hrdinkami ztotožnit. Uspokojovalo mě, že se ve filmu nic nerozbíjelo, nikdo nepadal, nekřičelo se a že se vlastně celá stopáž nesla v hrozně příjemném a umírněném duchu. Klišé by se jistě našla, ale mě tentokrát vůbec nevadila. Sympatické hrdinky a i jejich mužští kolegové. A bylo nesmírně osvěžující, že se ve filmu neřešily sociální sítě! Za mě velmi příjemné překvapení. Pozn. Nejvíc mě samozřejmě bavila Leighton (kterou mám zafixovanou jako Blair z Gossip Girl) odpírající si luxus :) ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)
  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama