Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (99)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

lucieK 

všechny recenze uživatele

Co si budem povídat, kdyby v tomhle filmu nebylo tolik krásných herců a hereček a především úžasného oblečení, tak bych se na to asi ani nedodívala. Zápletka nulová, to stejné herecké výkony a i samotný film. Návíc jsem v Monte Carlu byla a tenhle film ho zachytil dost zvláštně, vypadalo to spíš jako nějaká italská riviéra. Asi vůbec nejhorší byla celá předvídatelnost filmu, ani jeden moment nepřinesl nic zajímavého popřípadě zábavného. Je to prostě propadák i na Selenu Gomez a to už je co říct. Chudák holka, její muzika nestojí za nic, její filmy nestojí za nic, tak aspoň že má ten status přítelkyně Justina Biebra:-D ()

Reklama

rialilly 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala, ale musím říct, že mě docela překvapil. Katie Cassidy byla neuvěřitelná a stejně tak Leighton, která je jednou z mých oblíbených hereček. Tak nadšená jsem už nebyla ze Seleny Gomez, ke které jsem nikdy nechovala větší sympatie, a v postavě Grace byla docela nudná. Naproti tomu jako Cordelie byla skvělá. Děj lehce plynul, a i když mě vlastně nic nepřekvapilo a všechno bylo hodně předvídatelné, stejně se mi to docela líbilo. Atmosféra a prostředí bylo hrozně sympatické, o to víc, když jsem sama v Monte Carlu byla a začaly se mi vracet všechny vzpomínky na něj. Celý film bych ohodnotila asi za tři hvězdičky, ale musím přidat ještě jednu za krásného francouze Pierra Boulangera. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Po delším časovém odstupu jsem nucena krapet přehodnotit svůj původní názor, protože mi tenhle film od té doby pořád leží v hlavě. Podle mého názoru je trochu nedoceněný. Už podle obalu to může vypadat jako pohádka pro třináctileté holky - a skutečně tam nějaké ty "princeznovské", naivní prvky najdeme v docela hojné míře, ale řekla bych, že tento film působí určitým způsobem vyzráleji než klasické romantické holčičí filmy a má svoje kouzlo. Ta příjemná atmosféra celého filmu mě tehdy zkrátka dostala. A hodně se mi ve svých rolích líbily Leighton Meester a Selena Gomez. Leighton bylo příjmené vidět v něčem jiném než Gossip Girl a u Seleny jsem naopak ocenila její dvojroli, kterou zvládla více než obstojně. Už nějakou dobu mám pocit, že ta holka se na svůj věk nezdá. ~(4,8)~ ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo není nic jiného než pohádka pro malé holky pubertě, i když velmi dobře natočená. Mužské oko si samozřejmě nesmí nechat ujít ani jednu z těch tří amerických krásek, protože ať už Selena Gomez, Leighton Meester nebo Katie Cassidy se jednoduše líbit musejí. S velmi hezkými kulisami Paříže a Monte Carla je to na sice slabší, ale přesto 3*, samozřejmě hlavně díky holkám. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama