Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film byl pro mě jedna velká ohranná rutina!Jak bych to zlepšil asi nijak já jsem se na to podíval a řekl si , že o tom nebudu přemýšlet a budu se jen a jen dívat a v pohodě.. , ale bohužel jak jsem čekal nic nového pod sluncem a proto by nebylo spravedlivé kdybych dal víc , než 3 hvězdy , jenže kdo je v dnešní době spravdelivý ?? :D jen prdel to kvůi Seleně kterou bych šukal až bych pukal :OO /Rozpočet/:$20,000,000 /Výdělky/:$39,665,826 ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý teenagerovský film kopírující "Prázdniny v Itálii" s Hillary Duff. Jen, že zde byly holky tři. Myslím si, že své publikum si film najde a to hlavně mezi dívčími "romantičkami". Jinak na podívání toto dobrodružství nebylo úplně špatné. Jen ta hvězdička Selena Gomez se na role hvězd vůbec nehodí. Dá se říct, že mě celý film dost srala. A to hlavně proto, že dívka s desetiletým kukučem by prostě neměla hrát osmnáctileté dívky. I když ve skutečnosti na to věk má. ()

Reklama

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Americká limonádová variace na Popelku (tedy pardon - Cinderellu) pro mladé rebelky v tradici červené knihovny čtoucí (tedy pardon - listující si) v Bravo Girls. Sledování téhle ,,romantické" komedie bylo opravdu ,,dobrodružné", ale jedině proto, že jsem ji sledoval (tedy pardon - byl nucen sledovat) v letadle při cestě z Izraele, která také ctila všechna pravidla a klišé žánru...tedy co se bezpečnostních prověrek na letišti týče. Ani zdaleka ale nebyly tak zdlouhavé a zbytečné jako tenhle film... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nejstrašnější je vždycky ten moment, kdy pro zvýšení už tak chlupy drásajícího napětí hrdinka na chvíli zamrzne s rybíma očima bez výrazu upřenýma někam do blba mimo záběr, malinovou pusou otevřenou a strnulými lícními svaly. Kamera ani nemrká a zvukař zatají mikrofon. A pak konečně roboticky pohodí načesanou hlavinkou a pronese vrcholnou repliku: „tak jo“ (nebo ne). A divák s úlevou vydechne naposled. A je úplně jedno, jestli je to ve Spojených Stádech Anorektických nebo v Monte Kachno. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Tak moc jsem se nenasmála, ale herecké obsazení v podobě Leighton Meester a Katie Cassidy vůbec nebyla špatná volba. Opět dokáže člověk na takovém "skvostu" předpovědět snad úplně všechno, ale kupodivu mě to celkem i bavilo. Konec jsem si představovala přesně tak, jak by natočen. Nevím, jestli bych do role Grace obsadila právě Selenu, protože se herecky moc neukázala. Pobavila mě Catherine Tate, kterou jsem si oblíbila díky filmu Love and Other Disasters. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno