Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tohle byl horor? Fakt? To si ze mně spíš někdo dělal prdel. Spíš než horor to připomínalo romantické drama s dost tupým scénářem a celkově je to fakt neuvěřitelná dementnost. Závěr byl sice docela povedený (dokonce jsem chvíli uvažoval o dvou hvězdičkách) jenže pak přišel úplný konec a člověk by až nevěřil, že dialog o třech větách to může tak dokonale zabít. Je to bída a doufám, že podobných filmů už moc neuvidím. ()

Maty85 

všechny recenze uživatele

Drama / Horor / Thriller tj. popisek u tohodle béčkovýho filmu, ale ani jedno z toho sem teda nezaznemenal a celý film sem se v podstatě nudil. Až na vybornýho R. Lee Ermey, který umí svou roli zahrát na jedničku a je známý z těchto typů filmů - viz Texaský masakry atd. atd jsou ostatní herci jen loutky co nic nesvedou včele s hlavní hrdinkou co celý film jenom brečí a řve jako dítě, chjoo, ubohý..... * za snahu ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Chata u jezera, tajemnej děda odvedle a parta teenagerů. Ano, ani Slunovrat si nepohrává s žádnou originální myšlenkou, naopak. To, co jsme viděli už stokrát, uvidíme postoprvní, nedotažený scénář je jedna velká předvídatelná hra s nudícím se divákem a herci v podstatě nemají co hrát. O divném konci, resp. pointě ani nemluvě. 35% ()

Camp_nou 

všechny recenze uživatele

Ano, samozřejmě že je to zase průměrný, nudný, lehce předvídatelný horor o dalším děsivém duchovi, který se mstí za svou smrt. Je to ale povedeně podáné a i když sem se opravdu nebál, tak sem se minimálně jednou lekl a celkově na mě Slunovrat působí začarovaně a tajemně. Přirovnal bych to k pokračování Kruhu. ()

bulawaio 

všechny recenze uživatele

6/10. Solstice byla pro mě osobně přijatelnou duchařinou. Režisér pozvolna budoval atmosféru, sic na obvyklých žánrových scénách a postupů, ale dobře se mu to dařilo včetně dobře vygradovaného finále. Sám jsem do poslední chvíle nevěděl, jak to dopadne, a to se cení. Parta teen byla dobře obsazená a vybočovala z klasických kýčovitých kolejí. Určitě lze doporučit jako nenáročnou duchařinu, kterých rozhodně nevznikají za poslední léta mraky, ale nečekejte, že se budete krutě bát. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama