Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Trochu těžký hodnocení. Objektivně tak na tři, ale pro toho, kdo prvně viděl skandinávský originál, je tohle už úplně zbytečný film, ve většině směrů horší než Midsommer. Teenageři z města jsou parta nesympatických dementů (až na Assmora, jednoho dobrýho herce tam dát holt museli), celý je to takový jakoby líbivější, akčnější, rozeřvanější, duchařštější (jasně že louisianský vúdú), přímočařejší, prostě hollywoodštější. A ten otřesnej digitální duch... eh. Jinak děj je až na jednu podstanou výjimku (z kluka je holka a ze dvou holek kluci) úplně stejnej, takže ani za případně víc řežebný finále body přihodit nelze. Do koše s tím, nechám si na exteráku jenom evropskou předlohu. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak tento film předčil moje očekávání. Podle všech recenzí a komentářů bych usuzoval, že se jedná o trapný béčkový horror, ale trailer mě zaujal, tak jsem si ho pustil a rozhodně nelituji. Daniel Myrick vyslal několik nadějných herecký hvězdiček do napínavého příběhu, který má nečekané rozuzlení. Opravdu jsem se dobře bavil, i když napínavá atmosféra mohla být ještě trochu napínavější. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdince za podezřelých okolností zemře sestra. Nějaký čas poté jede s kamarády na prázdniny, aby se z toho vzpamatovala. Na místě se však děje cosi záhadného. Dívka má pocit, že je to její mrtvá sestra a snaží se s ní spojit... Tak to jsem zase naletěl. S vědomím, že se film odehrává u lesa, jsem si řekl, že to může stát za to, už kvůli režisérovi Danielu Myrickovi. Jenže jsem se samozřejmě splet. Pořád jsem čekal, kdy už se to rozjede, ale ono furt nic. Ještěže hlavní hrdinka byla docela kočka a celkem dobrých bylo i posledních 15 minut. Stejně jsem tu hodinu a půl proseděl se svrběním zadku. Slunovrat bych podruhé už nedal. Sterilní nuda za 4/10. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Duchařina, u které jde podle všeho hlavně o to, aby se člověk radši díval na fyzicky atraktivní postavy a tak mohl bez povšimnutí projít i pokulhávající scénář. Hm, co dál? To je ten problém - já ani nevím jak tenhle film originálně okomentovat, protože mám pocit, že bych o něm mohla napsat to samé, co jsem napsala už o stovce jiných filmů podobného zaměření. Až takhle je to průměrné. Má to ducha, má to záhadu, kterou je nutno vyřešit, má to hrdinku, které kromě jednoho člověka nikdo nevěří, má to divně se chovajícího burana, kterej je možná vrah a možná taky ne, má to "nečekané" rozuzlení. Nenáročnému divákovi to nejspíš stačí, ale já už jsem viděla přes 600 hororů (hehe, teď to zní jakože se strašně chlubím) a tenhle styl se mi už zkrátka trochu zajídá. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný, průměrný, nejen duchařský horor s dávno provařeným scénářem. Postavy ale působí vcelku sympaticky, děj je zasazen do atraktivního prostředí amerického jihu, finále, ač zpočátku docela zmatečné, bylo i trochu napínavé. Prostě průměr srovnatelný s The Messengers, a silné 2 hvězdičky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama