Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Chata u jezera, tajemnej děda odvedle a parta teenagerů. Ano, ani Slunovrat si nepohrává s žádnou originální myšlenkou, naopak. To, co jsme viděli už stokrát, uvidíme postoprvní, nedotažený scénář je jedna velká předvídatelná hra s nudícím se divákem a herci v podstatě nemají co hrát. O divném konci, resp. pointě ani nemluvě. 35% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +pohodové obsazení, slušná atmosféra, zpracování, prostředí -je to jen duchařina, je na tom trošičku poznat, že je to určeno rovnou na video/// Příjemná duchařina. Na film jsem se těšil a hlavně na Amandu a Shawna. Po dlouhé době jsem se opravu (trošku) bál. Zaujalo mě obsazení i chování postav (přátelské). Avšak více než horor je to drama několika přátel v hororovém balení. Přesto by jste to neměli minout./// Celkem 72%/// ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sledovatelná dvd záležitost od jednoho z tvůrců legendární Záhady Blair Witch, která mě zaujala mnohem víc než Sánchezova debilita uneseni.Myrick není vůbec špatný režisér, obsazení je sympatické, prostředí amerického jihu ucházející.Mohlo být víc lekaček a co se atmosféry týče, tak s tou je to taky poměrně na štíru, ale občas sem sebou pěkně cuknul a např. scéna v koupelně byla téměř legendární.Byl jsem spíš na lepších 2*, ale finální pointa byla velice dobrá a hodně zvedla filmu ratting.Na nudný večer s mladou po lahvince vína ideální oddychovka.55%. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Původní dvouhvězdičkové hodnocení jsem po znovushlédnutí o jeden kousek navýšil, protože to nebylo zase až tak tragicky zoufalé. Zvolené téma mi připomínalo film Tajemství loňského léta, tvůrci se ale tentokrát dokázali vyhnout obvyklému postupnému likvidování perspektivních, mladých Amíků, takže se mi tenhle počin zdál být přece jen sledovatelnější. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V posledních deseti minutách filmu začal pokus o horor a pršet. Ta předešlá věta je zřejmě kravina, ovšem tou je i Slunovrat, čili stylistické zrůdnosti až tak nevadí. A to je zase zvláštní logika, protože netuším, jak může kvalita mého komentáře souviset s kvalitou filmu, ale vzhledem k tomu, že se tady vesměs čtu a směju se svým vtipům pouze já, nechám to ležet, jak to je. Pokud by náhodou někdo můj komentář četl a začal pochybovat o mém duševním zdraví a chtěl se mě na něco zeptat, tak můžu rovnou odpovědět, že psychoterapie zabírá a v Rorschachově testu opakovaně dosahuji neobvyklých výsledků! Tak ale dost, Slunovrat je skutečně zbytečný film s natolik otřepaným tématem i zpracováním, že nestálo za řeč se o něm víc rozepisovat, no. Jedna za ten déšť v lese. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno