Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

Divočák 

všechny recenze uživatele

Roth dokazuje, že není nic jiného než nadšený béčkař. I když "Thanksgiving" obsahuje několko fakt povedených nápadů, kudla v díře ani useknutá hlava při kouření ptáka nedokáží zakrýt nehoráznou monotónost a jednotvárnost tohohle traileru. Když už vám hlasový doprovod po páté oznámí furt tím stejným tónem "Thanksgiving", říkáte si, jestli se Rothovi náhodou nezasekl kazeťák. ()

Ygan 

všechny recenze uživatele

Eli Roth překvapivě nadělil nejlepší grind-houseovský trailer. Ty buranské scény tu fungují dobře a jsou s jasným nadhledem, Eli si s tím určitě vyhrál a na těch několika minutách naštěstí nestíhá předvést svoje zápory - což je snad všechno. Stejnak by mě zajímalo, proč se o něho Tarantino tak zajímá. ()

Reklama

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Skvělý a asi i nejlepší trailer z projektu Grindhouse. Jako krátké video to funguje výtečně ale celovečerní film by z toho být nemohl, řekl bych, že většina černého humoru by se vytratila a celkově by to potom vyznělo nudně. To ale nic nemění na tom, že je to skvělá ukázka skloubení brutality a černého humoru. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mi bylo trochu trapné hodnotit trailer, ale budiž. Roth se pochlapil a natočil úžasnou poctu klasickým hororovým trailerům. Vocie-over a několikrát opakovaný název filmu je prostě úžasný, na mysli se mi hned objevila vzpomínka na trailery ze zlaté éry béčkového hororu. Hodně se povedla i hudba. Škoda jen té slabé rozmanitosti vražd, na kterou tu už naráží choze, a také možná až zbytečně přehnané patiny, i když ta výsledný dojem nijak více nekazí. Koukám, že výsledné přijetí je docela zajímavé, ale co se vlastně dalo čekat... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama