Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (889)

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, teď to skončí, bude to dojemné, ale celkem pěkné - a následuje jedna z největších WTF scén roku - ne nebude to láska, ale přátelství. Ehm ehm. Tim vyhoděj půlku filmu oknem ven a William, na poměry americký romantiky docela normální chlap, se s tim spokojí. Co to jako tento??? Půjdeme na to přes plusy a mínusy. +: Hudba, několik vtipných scén (na jezeře), docela civilní, Hillary byla k sežrání (vzpomínka na vystoupení na pódiu - málem jsem slintal až na plátno). -: Docela dlouho mi trvalo se do filmu nějak pořit (asi prvních 30 minut mě skoro nechytlo), už zmíněný konec, několikanásobná připomínka teploušů (asi je to teď předepsaný), poznatek, že v americkym filmu se chlap musí vždycky omlouvat ženský, aniž by za něco mohl, Butlerovy ozdoby (na chlapy s řetězama a náramkama jsem alergickej). P.S. Přátelství mezi chlapem a ženskou neexistuje. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

P.S. Miluji tě nakonec dojíždí na svou nekomplikovanost, monotématičnost či dokonce jednoduchost. Všichni víme, o co se tam všichni snaží, co bude následovat a kdo je kdo. Všechno pěkně nalajnované od začátku do konce. I ty postavy zůstávají sobě věrné až do závěrečných titulků. Což, nezlobte se na mě, nakonec nezachrání ani hurónské charisma Gerarda Butlera. PS: Až umřu, asi se inspiruji. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Gerry si vždycky uměl užívat života. Zpíval, řádil po barech a neustále se kočkoval se svou ženou Holly. Gerryho si však zamilovala zákeřná potvůrka zvaná rakovina a čerstvá vdova Holly najednou neví, jestli má ještě smysl žít. Jenže Gerry jako správný chlap smířený se smrtí včas pochopil, že netrpí ten, který zemře, nýbrž ten, který musí najednou žít sám. Připraví tedy pro zmatenou Holly návod pro nastartování nového života a jako grafoman ze záhrobí řídí pečlivě promyšlenými dopisy její kroky směrem k novému štěstí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Víte, proč miluji cukrovou vatu? Protože je nechutně sladká a já miluji sladké. Přesně takhle jsou moje romantické chutě ukojeny PS: Miluji Tě. Ukrutně přeslazená romantika, které se těžko odolává. Příběh je vcelku originální, kdy překvapivě brzo, po první hádce a usmíření, které uvidíme, umírá manžel hlavní postavy. Ta se skrze ztrátu snaží dostat, ale pořádně ji pomůže až dopis od jejího mrtvého manžela... První dopis z deseti, které mají změnit její život, do kterého se má navrátit úsměv a láska. Gerard Butler je velmi mužný a každý rychle pochopí, čím si svou manželku zasloužil. Samotná Hilary Swank je konečně pro mě tou krásnou ženou, kterou dokáže být. V některých filmech jsem až bytostně nenáviděl její snahu "nebýt krásnou ženou", ale konečně prokoukla se svým úsměvem a netradičními rysy. Vlastně na co si stěžovat? Ten film je dojemný a sladký, romance každým coulem, která není pro pesimisty a lidi, kteří nevěří v lásku až za hrob.... Možná trochu větší délka, možná chvílemi až příliš romantické, tak jako tak ne čistých 5*, ale velmi dobré a romantické 4*. Gratuluji, po dlouhé době jsem opět cítil z romantického filmu lásku, potěšení a emoce. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ale pozrime že, tak predsa hollywoodska produkcia vypotila aj niečo hodnotnejšie, než tie bezduché romantické produkty na jedno použitie. Stane sa to len pár krát do roka a táto záležitosť patrí určite k tým reprezentatívnejším. Jasné, že to celé dýcha americkou naivitou a sčasti aj potrhlou nereálnosťou, ale s tým treba rátať a nehľadať tam tie chybičky. Nápad bol geniálny a spracovať sa ho podarila s grandióznym prehľadom. Plus Hilary a Gerard, môj obdiv, iskrivé a úprimné vystúpenie. Najmä od Butlera. Mimochodom môjmu dojmu rozhodne prospelo to, že mi v kine robila spoločnosť priateľka, keď k tomu prirátame fakt, že bol 'Valentín', musím dať 85%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • V závěrečné scéně se v jednom záběru na Williamově (Jeffrey Dean Morgan) bundě objeví kousek slámy, přestože tam předtím nebyl. (LaserJet)
  • V prvním dopise pro Holly (Hilary Swank) je napsáno "I know you're still confused about that job...," ale Gerryho (Gerard Butler) hlas říká: "I know you hate your job..." (LaserJet)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno