Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Holly a Gerry se vracejí z návštěvy od její matky. Hádají se a vyčítají si, že nemají peníze, dítě… Jejich hádka se ale nakonec změní v příjemné usmiřování. Je jim spolu dobře.  V baru Hollyiny matky se schází skupinka lidí. Nejde však o nějakou veselou událost. Důvodem je Gerryho smrt. Je zde Holly a jejich přátelé. Poté se Holly uzavírá do sebe a myslí jen a jen na Gerryho. Dokonce s ním i rozmlouvá. I po třech letech je Holly živa pouze ze vzpomínek na Gerryho. V den jejích třicetin ji navštěvuje matka a přátelé. Všichni jsou zaskočeni tím, jak Holly žije a na nic nedbá. Dávají do pořádku i její byt. Holly dostává balíček. Je v něm záznam, který Gerry musel pořídit v době, kdy již věděl, že umírá. Sděluje na něm Holly, ať hlavně začne žít a že od zítřka jí začnou chodit jeho dopisy, což si zařídil...Holly se jde bavit, ale myšlenkami stejně končí u Gerryho. V baru u své matky rozmlouvá s Danielem, který zde pracuje. Pak z opilosti usíná. Ráno nachází dopis od Gerryho. Ten ji nabádá, aby si koupila něco pěkného na sebe. Za pomoci své kamarádky Sharon se Holly vrací do práce. Druhý den dostává další dopis od Gerryho. Žádá ji, aby vystoupila na karaoke. To už kdysi udělala, ale měla pád a poranila se. Tentokrát zpívá jen pro Gerryho. Večer zde ještě vede rozhovor s Danielem. Ten ji později pomáhá zabalit a odnést Gerryho věci. V dalším dopisu Gerry posílá Holly a její kamarádky Denise a Sharon na dovolenou, kterou zařídil – do jeho rodného Irska. Zde si Holly uvědomuje, že na rozdíl od ní její kamarádky „žijou“: jedna čeká dítě a druhá se bude vdávat. Ona poznává Williama – bývalého kamaráda jejího manžela, se kterým dokonce stráví noc. Pak se vydává za Gerryho rodiči. Zde na ni čeká další dopis od Gerryho... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (889)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Napoprvé to na mě zafungovalo 100 % a příjemně předčilo moje očekávání, teď napodruhé s delším časovým odstupem již ( bohužel ) nikoliv. Ona originalita se vytratila s prvním shlédnutím a věci, které mě napoprvé potěšily, mě teď naopak otravovaly život. Čekal jsem, kdy už se dostaví ta pohodová atmosféra, která mě " prostoupila " kdysi, ale s každou další minutou a záběrem jsem ztrácel naději a chuť dále čekat..... Butler a Hilary skvělí, ale ten scénář má příliš děr a chvílemi se točí v kruhu. Ubírám hodnocení, ale z nostalgie k prvnímu shlédnutí pod 3 * hvězdy nepůjdu.... ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Inteligentně udělaná romantika. Ze začátku, jsem tomu moc nevěřil, ale pak se to zlomilo, a přišli tak výtečné scény (rybaření v Irsku), u jakých jsem si mohl naplno vychutnat romantiku. Ale pozor!! Ne romantiku ala přeslazený dortíček, (blbé přirovnání, ale nic jiného mě nenapadlo :-)) ale jak jsem psal v úvodu opravdu inteligentně podanou romantiku. Jsem rád, že jsem nebyl zklamán, a mohu dát plný počet bez nejmenších výčitek. A abych nezapomněl: P.S. I LOVE YOU ! ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Tak si říkám, teď to skončí, bude to dojemné, ale celkem pěkné - a následuje jedna z největších WTF scén roku - ne nebude to láska, ale přátelství. Ehm ehm. Tim vyhoděj půlku filmu oknem ven a William, na poměry americký romantiky docela normální chlap, se s tim spokojí. Co to jako tento??? Půjdeme na to přes plusy a mínusy. +: Hudba, několik vtipných scén (na jezeře), docela civilní, Hillary byla k sežrání (vzpomínka na vystoupení na pódiu - málem jsem slintal až na plátno). -: Docela dlouho mi trvalo se do filmu nějak pořit (asi prvních 30 minut mě skoro nechytlo), už zmíněný konec, několikanásobná připomínka teploušů (asi je to teď předepsaný), poznatek, že v americkym filmu se chlap musí vždycky omlouvat ženský, aniž by za něco mohl, Butlerovy ozdoby (na chlapy s řetězama a náramkama jsem alergickej). P.S. Přátelství mezi chlapem a ženskou neexistuje. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, skvělá hudba a občas příjemné komediální scény v kontrastu s těmi dramatickými a dojemnými. Kdyby ústřední dvojici neztvárnili Gerard Butler a Hilary Swank, dal bych možná i čtyři hvězdy. Nemůžu si pomoct, ale ti dva mi prostě nejsou sympatičtí a tudíž jsem s nimi ani pořádně nežil jejich příběh. Lepší 3* si ale tento snímek rozhodně zaslouží. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdyby tak šlo zařídit, aby některá poprvé mohla být poprvé víckrát. První polibek v seně za kravínem, první (a jediná) jízda na nových bobech s volantem, první výhra v loterii, první milování se všemi dívkami, první rande s tímhle filmem… Je přirozené, že každá další projekce snižuje kouzlo prvochvíle, stejně tak je ovšem jasné i to, že se tu bavíme o filmu, který v kategorii moderní romantický film patří bezpochyby na stupně vítězů. Gerard ani Hilary sice nepatří mezi nejromantičtější tipy, přesto – a dost možná právě proto – jsem na ně čučel, jak tele na nový vrata. (Filmfest Hurghada 2012, 1/67) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (14)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 53,7 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 156,8 mil. (NIRO)
  • V poslední čtvrtině filmu má na sobě Gerard Butler (Gerry) pod lehkým svetrem zelené tričko, které měl na sobě oblečené i na začátku, přestože je mezi scénami časový rozdíl asi devíti let. (Dlee)

Související novinky

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

P.S. Miluji tě se dočká po letech pokračování

13.02.2020

Oblíbená romantická komedie P.S. Miluji tě podle knihy Cecelie Ahern se oficiálně dočká po třinácti letech pokračování. Studio Alcon Entertainment získalo práva ke knize Postscript od stejné autorky,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno