Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Colee (Rachel McAdams) a T. K. (Michael Peňa) se vracejí po zranění z Iráku na měsíční propustku do Států, každý za jiným účelem. Colee chce vrátit rodičům svého zesnulého přítele jeho kytaru a T. K. míří za svou snoubenkou. Náhoda je dá dohromady s Fredem (Tim Robbins), který skončil svou vojenskou službu a míří domů plně se věnovat rodině. Společně na cestě za svými známými prožívají neobvyklou road movie plnou překvapení, nečekaných zvratů, tragédií, náhod a paradoxů, která postupně vyústí ve výsledek, který nemohl nikdo z nich předem předvídat. (Fallen_One)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (215)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $266,967Tržby Celosvetovo $287,567║ by som fakt nečakal že Neil Burger ako režisér bude po otrasnom Iluzionistovi niekedy za niečo stáť ale prekvapil a túto armádnu drámu troch vojenských maródov zvládol dosť dobre, dejovo ide o v skutku pestrú jazdu naprieč Amerikou, kde na prvý pohľad z banálnych udalostí vytrieskal možné maximum, má to správny nadhľad a nechýba tomu sprvána dávka odľahčenia a nádych dramatu /75%/ ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších road tripů vůbec bych řekl. Podle mě by si Šťastlivci zasloužili lepší hodnocení než tady vidím. Nečekal jsem ze začátku něco tak dobrého, bylo to pro mě velké překvapení. Pustil jsem si film a kochal jsem se jednoduchostí, která mě dostatečně nabažila na to abych mohl v klidu konstatovat krásných pět hvězdiček. Také nesmím zapomenout na docela hodně vtipných scének, které se hodně vyvedli (například večírek a následující "postelovou" záležitost s třetí osobou jentak nezapomenu). Nakonec z toho všeho teda vznikne jednoduchý film, který si ale zaslouží alespoň jedno promítnutí každému z nás. ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

Prdlačky do Říma, všechny cesty vedou do armády. Vážně, tomu chyběl už jen v hornim rohu obrazovky zaparkovanej Uncle Sam. --- Jako jo, slušný poselství o předstíraný vděčnosti vůči válečnym hrdinum/pěšákum. Rachel si tu roli přerostlýho, ukecanýho děcka taky střihla s velkou chutí a Michael Peña jedině mile překvapil. Ale víc ani ťuk. Atmosféru jsem z toho osobně nenačerpal ani pozitivní ani negativní. Triage je v tomhle směru mnohem údernější, ta z vás lusknutim prstu udělá zarytýho pacifistu. To Lucky Ones by vás daleko spíš verbovali ... koneckonců už jen těch 20 hadrů by nebylo k zahození, že jo. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jako nepopírám, něco do sebe ten film má a jednotlivé scény se mi líbily, ale zároveň mi to především přišlo jako strašný průměr snad po všech stránkách. Po filmařské stránce nezajímavé, herecky ok, ale že by byly bůhvíjak moc povedené se taky říct nedá a s postavami se tu pracuje tak jako v rámci mezí, ale pracovat se s nimi dalo daleko víc. Jako ostatně s celým filmem, protože nějaký přesah jsem v tom taky moc nezaznamenal. Navíc chladné to bylo jak psí čumák a emočně si mě to prostě nezískalo. Z těch road movie o vojácích si radši příště pustím Poslední misi, ta mi aspoň něco dala. Navíc jak do toho neustále jede ten americký patriotismus a do toho se to celé snaží být pohodové, tak jsem moc nepochopil, jestli to ten film chtěl jen ukázat, podpořit nebo kritizovat. Ony se tu ty patriotistické scény samy o sobě tváří tak nějak všelijak. Slabé 3* ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Pohodové, nenásilné × ničím extra zajímavé. Příběhy tří vojáků, vracejících se domů, je sice zajímavé téma, ale ne tak moc. Něco se ve filmu děje, občas se vyděsíte, jak je něco takového může napadnout, občas se nudíte naprosto nelogickými věcmi. Film je to opravdu pohodový, ale to je asi tak všechno. K plusu může být sympatičnost všech tří hlavních postav. Snímek pro klidný večer. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama