Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První řada seriálu končila Domyoujiho odjezdem. Druhá začíná Makininým příjezdem do Ameriky. Tsukasa se totiž už pár měsíců neozval a dívka o něj má strach. S Domyoujim se sice setká, ale ten se chová chladně, proto se s bývajícími členy F4, se kterými se náhodou v New Yorku setká, vydává zpátky domů. Jenže za všechno, co se stalo v Americe a co Tsukasu tak změnila, může jeho matka. Přivedla otcovu firmu na mizinu a potřebuje, aby se Tsukasa dobře oženil a Tsukushi tedy pro něj není ta pravá partie. Nakonec donutí syna, aby se vrátil zpátky do Japonska. Jenže Domyouji na Makino nezapomněl. Když dívka zkolabuje, protože kromě školy musí chodit i do zaměstnání, aby se postarala o bratra, Domyouji neváhá ani chvíli a uprostřed večeře s budoucím tchánem a tchýní pospíchá do nemocnice. Jaké je jeho překvapení, když u Makininy postele nalezne Ruiho. Korunu tomu všemu dodává, že v okamžiku, kdy začne všechno dobře vypadat, Domyouji při pádu ztratí paměť a pamatuje si všechno a všechny, jen ne Tsukushi. (ČSFD)

(více)

Diskuze

Pirkaf

Pirkaf (hodnocení, recenze)

Radit můžeš, ale evidentně seš v menšině, protože většině lidem se tenhle seriál líbil. Druhá řada je sice trošku slabší, ale pořád dost dobrá.

mi0

mi0 (hodnocení, recenze)

:) Ak by som to porovnával s telenovelami ako nagae, tak by tie 4* možno aj mohli byť. Pri porovnaní s inými seriálmi to však líže hranu tých 2* ale jedna by bola už asi málo, tak ostanem pri tých dvoch... Radím vyhnúť sa veľkým oblúkom, existuje kopa oveľa kvalitnejších seriálov...

nage

nage (hodnocení, recenze)

Uf. Tak. Dopozerané. Nuž, v prvej časti mi hneď udrelo do očí jedno: TELENOVELA AKO VYŠITÁ. Ja, ako odporca telenoviel, som s tým mala najprv problém. Vďaka všetkým bohom má ale tento seriál iba 11 častí, ktoré som prežila bez ujmy na zdraví (ak nepočítame moju psychopatickú posadnutosť Shunom Ogurim, ehm...). Tento seriál má oproti klasickým nudným nekonečne natiahnutým brazílskym telenovelám hneď niekoľko pozitív (veď prečo inak by som dala 4*?). Má 11 častí. Priemerný vek hlavných postáv je 20 (čiže vhodné pre mňa :)). Veľa humoru. Zaujímavé postavy. Šibnuté postavy. Hnusné postavy. Dobrí herci. Negatívom je asi najmä celá tá preromantizovanosť, ktorá ale chvalabohu nie je nechutne presladená (Japonci sú v tomto asi trochu konzervatívnejší než my). Ďalším negatívom je to, že čokoľvek sa deje, už na samom začiatku tušíte záver. Napriek tomu som si tento seriál užila, mierne závisláčila a všeobecne sa bavila. :) A správa pre anime maniačky: Sú tam ŽIVÍ BISHOUNENi!!! O_O Resp. BISEINENi.... *slint* P.S.: Nie, prvú sériu som nevidela. Ale nebite ma. Ja sa posnažím. :)

Reklama

Reklama