Reklama

Reklama

Zakázané království

  • USA The Forbidden Kingdom (více)
Trailer 3

Jet Li a Jackie Chan se sešli v akčním pohádkovém příběhu ze starověké Číny. Mladý Jason Tripitikas miluje akční filmy, kde neohrožení kung-fu bojovníci bojují se zlem. Snímky ho zásobuje starý čínský obchodník Hop, který si chlapce oblíbí. Jednoho dne mu vypráví legendu o staré chrámové holi, která patřila už jeho starému otci. Jasona příběh okouzlí. Zanedlouho je Hopův obchod přepaden a stařec postřelen. Jason z rukou umírajícího převezme hůl a od té chvíle se nestačí divit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Zajímalo by mě...je tu někdo, kdo si pamatuje původní seriál Opičí král, nebo snad někdo, kdo četl onu zmiňovanou Cestu na západ?

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Wuxia, ktoré sa tvári ako historické kung-fu filmy nemusím, ale toto bola (uletená) fantasy wuxia komédia, takže čo by som jej vytýkal :) Dvaja kung-fu machri - Chan a Li spolu - na to sa dalo pozerat, naopak tie ženské boli o dost horšie. Nechápem, prečo nie je v kategorizácii aj "Komédia", šak je to komédia jak vyšitá. Taká prijemná popoludnajšia oddychovka. Hodnotenie: 60%

vanator

vanator (hodnocení, recenze)

Pohádka. Bojové výkony Liho a Chana zaujmou, ale jinak nic extra zdařilého.

Sethlans

Sethlans (hodnocení, recenze)

Nevíte kdy by to melo vyjít na DVD? Už je to v kinech od října a furt nic. :(

Jiu

Jiu (hodnocení, recenze)

Li + Chan konečne spolu ! O pár dní ma to čaká, teším sa ako malé decko

 (hodnocení, recenze)

Mnozí zmiňují Nekonečný příběh. Snad proto, že si z něj pamatuji jen to, že když Falco natáh tlapky, tak jsem slzel, zmíním jinou podobnost. Tak trochu Pán prstenů. Frodo (Michael Angarano), nese prsten (hůl) do Mordoru (Nebeský chrám). Po cestě se k němu přidá Aragorn (Jackie Chan), Legolas (Jet Li) a Smíšek, Pipin, Sam, Gandalf, Glum v jedné osobě (Yifei Liu). Po dosažení Mordoru/Nebeského království je nutno přes lávku dostat prsten/hůl, přičemž stejně jako v Hoře osudu i zde prská láva jak o život. Na druhou stranu. Záběry scenérií jsou nádherné, Jet Li kope jak kobyla(i když v jednom záběru jsem zesmutněl, jak neuvěřitelně zestárl...), Jackie Chan cumlá svůj alkohol a Bingbing Li prostě exceluje coby čarodejnice, ta co se zrodila z vlků. Celkově, hezká podívaná na dlouhý večer, ale po závěrečných titulcích vypnete televizi a zachumláte se do peří, anižbyste byli zmítáni nespavostí z řešení morálních dilemat jednotlivých person.

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

číst nás maminka zaječice naučila, ale pokud čtu dobře, píšeš, že paruka zase tak otřesná není a já jen reaguji velmi kladně na uživ.marrjaana. Tedy brrr...paruka hnusná ale taoistické přivolávání deště brilantní :-)

Navaran

Navaran (hodnocení, recenze)

He he he ale miklaras,copak neumíme číst? mno...nevadí zkus to znovu.

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

je odpudivá...sexy tedy rozhodně...no ale Jackie sexy...už jsi viděla někdy Jackieho, Auntie? Ten nikdy nebyl sexy a v paruce je to hódně špatný :-)

Navaran

Navaran (hodnocení, recenze)

Aby se cítil mnohem víc sexy...ale já bych neřekla,že je zas tak otřesná :))

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Statečné děvče = Liu Yi Fei? Na tu mám po Shen diao xia lu docela dost pifku...:-) (Ale hezká je, to rozhodně.)

Navaran

Navaran (hodnocení, recenze)

jet-li jako dokonalý opičák a jackie jako drunken master...to není vůbec špatné. Hlavní hrdina je schopný,o statečné děvče film zaškobrtnul a jak říká miklaras;to do děje tak úplně nepatřilo,hudba je děsná.. 1hvězda minus za děvče a hudbu :)

Káronoš

Káronoš (hodnocení, recenze)

Příjemné, svižné, zábavné a dobře zahrané. V podstatěˇnic nezkazíte když tomu tech 113min. obětujete. Choreografie je skvělá a příběh zajímavý, ta přeměna do "normálního" světa se mě páčila.

redhawk

redhawk (hodnocení, recenze)

Pokial clovek pozna cinske legendy velmi prijemny i ked ni velmi originalny film. Na sekvencie bojov som dal 5 ale inak 90%

j-f-k

j-f-k (hodnocení, recenze)

Musím říct, že mě tento film opravdu hodně zklamal. Když jsme viděl slabé hodnocení, tak jsme si myslel, že je to jen tím, že tenhle žánr NE každému sedne, ale teď musím jen souhlasit s tím, že je to opravdu příšerný film. Absolutně nechápu, ajk se k tomu mohli Jet a Jackie propůjčit. Ještě pár fimů jako je tenhle a Poslední legie a přestávám koukat na filmy :-)

kancik

kancik (hodnocení, recenze)

Koukat se na to v pohodě dá a ani to tak nenudí... ale teda nic extra:) Ale Jackieho mám rád- ***

miklaras

miklaras (hodnocení, recenze)

Opičí král v podání Jeta Li mi připomněl hodiny prosezené před absolutně perfektním seriálem z dětství. Pro opičáka mám slabost. Navíc se tu mihne i legenda, kdy se opičák dostane na hostinu nesmrtelných. Jackie si zopakuje své slavné doby z mládí, kdy drunken style válel jako pánbůh. I tady si přihne a docela mu to kope, i když bych dráty ubrala, je jich tu zbytečně moc. Silent monk-opět Jet je skvělý a Jet si určitě splnil sen-meditující kliďas s buddhistickou vizáží. Hlavní hrdina je neokoukaná tvář a šikula, děvče je tu tak trochu navíc a vůbec do děje nezapadá, čarodějnice je klasicky fantasy žena s bílými vlasy a krajina je čínská. Postavy mají pěkné čínské masky, jako z vylepšeného vil cult, tedy nepadnoucí paruky, děsné obočí a divné zbroje. Ale já se bavila, film je bezva pohádka, choreografie je...jistě Yuen woo ping...takže dobrá a souboj Jackie proti Jetovi jsem si vychutnala. Opičáci dostávají 4 hvězdy zaslouženě. jen hudbu příště vylepšit, strašně mě krkala.

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Ohlasy na KF fóru zatím překvapivě pozitivní, začínám se docela dost těšit (i když se, pravda, těším vlastně už od druhého traileru).

Lateef

Lateef (hodnocení, recenze)

Tak už za 12 dní premiéra ve Státech, první hodnocení na imdb 69%... těším se dost!

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Tak to se hodně těším, protože ty bitky jsou fakt husté jak u Jackieho, tak i u Jeta Li. A překvapuje mě, že choreografii dělal Yuen Woo-Ping!!!

smack

smack (hodnocení, recenze)

Jako milovník filmů nepohrdnu ani takovým typem jako je tenhle... od Minkoffa to asi nebude nic kulervoucího, přece jen je to jeho první akční, ale třeba se bude líbit...nezapoměli ani na vtipný scény, což považuju za dobrý, odlehčující..

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

Druhej trailer taktéž prvotřídní. SK_sprco: Je pravda, že tahle herecká sešlost by možná zasloužila poněkud rozmáchlejší podívanou, kde by metafyzika stírala lidskost - takhle to vypadá jen na pouhou jednohubku. Kvalita tohohle filmu bude odvislá od kvality a choreografie soubojů, protože lze jen stěží očekávat, že by "režisér" Minkoff dokázal dojmout příběhem, nebo čímkoliv jiným.

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

neviem, ale trailery ma teda vobec neprescedcili, ked si zoberem ze zostrihat cosi take sa da za par hodin a urobit dobry trailer z zhovadileho filmu nie je problem, navyse mlady amik mi tam pride trochu navyse a nepotrebne, no naozaj neviem podla mna to bude cista oddychovka a na nejake uchvatne dielo co sa zapise do dejin mozeme zabudnut. Co je velka skola, pretoze spolupraca dvoch hviezd Liho a Chana by si to naozaj zasluzila...

Author

Author (hodnocení, recenze)

musim se přiznat, ten poslední trailer mě dostal, destined to become a classic

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

opičí král byl můj dětský hrdina, takže se hodně těšim. viděl sem ve vietnamu i ten starej čínskej seriál. dodnes se to tam vysílá :D

kubrt2112

kubrt2112 (hodnocení, recenze)

mno co jsem o tomto filmecku slysel melo by se jednat o rodinou podivanou.cili jsem docela prekvapen ze v kolonce zanr je nadepsano pouze AKCNI.

Tomasso001

Tomasso001 (hodnocení, recenze)

Zavání to spíš komedií než akčním filmem, doufám, že budu mile překvapenej... Jet li mi tam sedí, ale Jackieho už sem dlouho neviděl v něčem co by stálo za větší pozornost..

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Nehledě na to, že - jakkoli slibně to možná zatím na první pohled vypadá - ono ani zdaleka není tak jistý, že zrovna tenhle film opravdu "pořádnej" bude...:-} Už jen ten bílej kluk mě trochu děsí...:-)

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Shadwell: Po dvaceti? Drunken master II (94) ti přijde málo pořádnej? :-)

Shadwell

Shadwell (hodnocení, recenze)

První pořádnej film Chana po dvaceti letech a další pořádnej film Jet Liho po dvou letech - ok, uvidíme.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Podľa traileru to vyzerá na vynikajúci film plný skvelej akcie a odohrávajúci sa na pekných miestach. Už sa veľmi teším.

MaedhRos

MaedhRos (hodnocení, recenze)

Nevim, z traileru a obrázků bych na opičáka tipovala spíš Jackieho...

tequilla

tequilla (hodnocení, recenze)

Tak tohle je celovečerní film od úspěšného Čínského seriálu Opičí Král, ale zajímalo by mě, kdo bude hrát opičího krále?

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak na tento film sa teda veľmi teším, spojenie takých dvoch skvelých hercov by malo dopadnúť dobre, ale nepáči sa mi režisér.

Související novinky

Del Toro, Cameron, Gaiman a... Opičí král?

Del Toro, Cameron, Gaiman a... Opičí král?

12.03.2011

Než přejdeme ke slavným jménům v titulku, znáte Zhanga Jizhonga (foto)? Já vím, že ne. Je to zřejmě nejvlivnější čínský televizní producent, který platí především za mistra historických a fantasy… (více)

Jackie točí, Woo odpočívá

Jackie točí, Woo odpočívá

14.04.2009

Co nového v Asii? Takhle před rokem mělo premiéru Zakázané království. A Jackie Chan si opět navlékl historický kostým a vydal se na cestu plnou nástrah a kung-fu soubojů. Historický epos Big Soldier… (více)

Asie opět nabízí kung-fu a horor

Asie opět nabízí kung-fu a horor

06.11.2008

Dva tvůrci z Dálného Východu, byť naprosto odlišného zaměření, vládnou dnešní novince. Nejdřív je tady neúnavný, nezastavitelný a nestárnoucí (no dobrá, to poslední není tak docela pravda) Jackie… (více)

Souboj akčních velikánů

Souboj akčních velikánů

11.01.2008

Tak tohle je stoprocentní kachna, a i kdyby náhodou ne, sotva se někdy podobný projekt dočká realizace. Zní to však natolik zábavně, že se s vámi o tu představu musíme podělit. Co napsat na úvod?… (více)

Reklama

Reklama