Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, že v den svatby zemřela, ještě neznamená, že dovolí snoubenci, aby se zamiloval do jiné. Kate a Henry se měli brát, v den svatby však Kate zemřela. Zabila ji ledová socha anděla. O rok později podlehne stále ještě truchlící Henry naléhání své sestry Chloe a neochotně souhlasí, že navštíví okultistku Ashley, která by mu prý mohla pomoci spojit se s Kate. Duch jeho zesnulé snoubenky by mu totiž jistě řekl, že má znovu začít žít. Henry netuší, že Chloe dala Ashley deník, který si Kate psala, aby mohla působivě demonstrovat své schopnosti. Navzdory Henryho počáteční skepsi je výsledek mnohem lepší, než Chloe čekala. Henry a Ashley se totiž do sebe zamilují. Problém tím však zdaleka není vyřešen. Ze záhrobí se vrátí Kate, přesvědčená, že jejím úkolem je chránit Henryho. Potíž je v tom, že ji nikdo kromě Ashley nevidí, a tak jí nezbývá než ji přesvědčit, aby Henryho opustila. Ashley se po počátečním šoku sice vzpamatuje a odolává všem Katiným snahám, potom však Henry odhalí podvod s deníkem a opustí ji. Radost Kate však netrvá dlouho. Setká se s duchem sochaře, který také zemřel, a po rozhovoru s ním pochopí, že jí vlastně jde o to, aby byl Henry šťastný. A tak se pokusí dát ho s Ashley zase dohromady. Má šanci udělat Henryho šťastným, aby současně nebyl nikdo nešťastný? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že to dávali na nově cinemě. A že až do ukázky 5 minut před začátkem jsem o tom nikdy neslyšel, to nebylo špatný. Já na to původně ani koukat nechtěl, jenže než jsem odvalil svojí tlustou prdel od televize bylo už za mnou deset minut a přišlo mi to sympatický. Takže jsem se rozčuměl a zdárně to dal až do očekávaného konce. Dost jsem se nasmál. Příjemný překvapení. ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Od romantické komedie čekám, že bude romantická, vtipná (až trošku zlomyslně) a že bude mít aspoň trošku nápad. V mém případě tohle film naprosto splnil. Sice to bylo předvídatelné a nijak zvlášť dějově bohaté, ale to v rámci tohohle žánru ani neočekávám. Lake Bell jsem dosud moc neznala a tady se mi moc líbila, i "zoufalka" Eva Longoria Parker tu byla víc než jen na ozdobu, jak jsem očekávala z upoutávek. Prostě příjemná pohodová záležitost na páteční večer. ()

Reklama

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Celkem nudná, nezajímavá oddechovka. Žánr romantická komedie mi nidky asi nebude jasný...romantické to sice bylo ale zase ne tak moc, a o komedii bych tady radši nic neříkala. Ale řeknu vám že ten Paul Rudd je fakt celkem dřevo. Jako není úplně nejhorší, ale proboha ať jde hrát zase někam jinam. Eva Longoria je sice hezká modelka, ale jako herečka není nic moc, a Lake Bell a ty její grimasy my byly absoltně nesympatické. Jo a nejlepší a nejvtipnější postava: Jason Biggs as. Gay Negay. Mohlo to být i lepší a zábavnější, téma na film je to dobré, ale bylo pojato bohužel špatně. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Romantické komedie, jako žánr, mám velmi rád a tohle je příjemná jednohubka. Námět podobný jako k filmu "A co když je to pravda?", i když poněkud slabší, tak i přsto jsem se pobavil. Paul Rudd je, stejně jako ve všech svých filmech, velký sympaťák, Eva je vždy krásná a to je to hlavní a Lake Bell na mě sice ze začátku nepůsobila moc příjěmně, ale celkově mě to ani nevadilo. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Eh eh eh... Paula Rudda mám celkem rád a tohle si chudák nezasloužil. Film ve kterém E. L. Parker jen ječí a řve mě moc nechytil. Vypadalo to jako taková pohodová komedie, ale vyklubalo se z toho něco takového rozpoluplného. Místy se sice film tváří hezky, ale na celkovém dojmu to opravdu moc nepřidá. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Film se měl původně jmenovat "How I Met My New Boyfriend's Dead Fiancee" (Jak jsem potkala mrtvou snoubenku svého nového kluka) nebo "Ghost Bitch" (Duch - mrcha). (HappySmile)
  • Keď ráno zvoní Ashley (Lake Bell) budík, po tom, čo ju Kate (Eva Longoria) celú noc držala hore, hlásateľ oznamuje, že je 7:00, pritom na budíku vidíme, že je 6:00. (vander19)
  • Keď si Ashley (Lake Bell) zašpiní šaty od horčice, je vidieť, ako si do nej potom Henry (Paul Rudd) ledva namočí svoj hot-dog, ale pri ďalšom zábere však vidíme, že Henry si riadne "nahorčicovaný" hot-dog vkladá do úst. (vander19)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno