Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Navzdory menší manželské krizi Don odjede s Betty za jejím nemocným otcem. Pete a Trudy se stále marně pokoušejí o početí a začínají uvažovat o adopci. To se ovšem nelíbí Peteově matce. Když Don zjistí, že případné usmíření doma je v nedohlednu, rozhodne se impulzivně odjet s Petem na služební cestu do Los Angeles, kde se koná kongres o letectví a kosmonautice. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, zcela nečekaně jsem se dočkal zklamání. Od doby, co jsem viděl seriál poprvé jsem zřejmě pocit z této epizody vytěsnil, takže jsem ho teď reinkarnoval a nemám z toho radost. Což o to, epizoda měla své dobré momenty, ale ani ty nedokázaly tak úplně zakrýt to, že vlastně k ničemu podstatnému nedošlo. Z takového množství vaty by mohl dostat náchylnější divák i alergickou reakci. / Poučení: Pokud někdo z tvé rodiny zahynul při leteckém neštěstí, ber to pozitivně. Ty už jsi z obliga. 4*- ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trable, trable a zase jen trable, epizoda s těžkým odérem vatového zaměření, hlavně s podzápletkou Glena, jež byla... divná je asi to správné slovo, nejslabší epizoda této série. ()

Reklama

Reklama