Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Xsi odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který jsem viděla z donucení, film, jehož každou vteřinu jsem ukrutně nenáviděla. Nevím, jestli víc když zpívali, nebo když "se tam něco dělo", ale ono to asi vyjde nastejno... Vždyť jsou to přece krásné americké děti, takové, které mají rovné bílé zuby, žádnou nadváhu, nikdy nemají akné, natož pak nějakou jizvu, bohaté rodiče a růžovou realitu... Přeju jim to, jen pokud se mně to nebude týkat.... ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

No tak řikal jsem si, že to asi nebude nic moc, ale že bych se u toho mohl svým způsobem i trochu pobavit. To ale opravdu nešlo, protože to bylo ještě blbější a naivnější než jsem čekal. Příběh je nepřekvapivě úplně blbej, herci jsou jak modelové vystřížený z brava a z těch písniček se moje uši budou vzpamatovávat ještě hodně dlouho. Zkrátka tohle už ne. Je ale zajímavé (nebo spíš smutné) sledovat, co všechno může získat popularitu u dnešních teenagerů. ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

No popravdě na tu volovinu si člověk musí zvyknout. Nejlépe pustit si sebevražednou kombinaci všech tří dílů po sobě a věřte nebo ne po prvním dílu si zvyknete na ty stupidní dialogy a po tomto opojení si to začnete i užívat. Jé to odpadová záležitost, ale to té barevné volovině rozhodně udělat nemůžu. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

To už je moc. Dialogy jak dělaný pro antilopu po mozkový mrtvici, herecký výkony spíš trapný (Vanesska je sice ukrutně roztomilá, ale to neznamená, že ji musí dabovat sedmiletá holčička; a Zac je tady dost napřesdržku) a děj tak předvídatelnej a classic, že je to i na film podobnýho ražení PŘÍLIŠ! Jen ta choreografie je pořád špičková no (Work This Out!) ... ale čekat celej film jen na těch pár písniček, uf uf. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Nápisy na Chadově (Corbin Bleu) tričku vybírali diváci Disney Channelu. (Cheeker)
  • Růžové piano použité v "Fabulous" bylo natřeno i na bílo a použito v "Everyday". (Cheeker)
  • Produkce musela nabarvit trávu před školou více na zeleno, aby byl zachován dojem jara. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno