Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proč lékařské univerzity praskají ve švech? Co vede lidi studovat medicínu? Konkrétněji pak obory jako je patologie a soudní lékařství? Že by chuť nořit prsty do mrtvého masa? Láká je přítomnost smrti? U party nadaných mladých patologů z Philadelphia's University Hospital tomu tak už nejspíš bude. No a uznejte. Kdo by tak skvělé postavení nevyužil ke zkoumání čerstvých vzorků? Nehody se přece stávají každý den a když jste tím, kdo určuje zda to opravdu nehoda byla nebo ne, máte jedinečnou šanci rozřezat si, jen tak ze zvědavosti, i živého človíčka. Do téhle fajn party si to napochoduje i vynikající student Ted Gray (Milo Ventimiglia), který měl díky svým skvělým výsledkům možnost, zapsat se do tohoto speciálního programu pro mladé patology. A protože je Ted sympaťák, vezme ho „parta" téměř okamžitě mezi sebe. Hned na to mu samozřejmě vysvětlí, jaké jedinečné možnosti mu členství v téhle speciální skupině nabízí. Ted bohužel udělá tu fatální chybu, že couvne a z ničeho nic se tak dostává na první místo žebříčku hitparády s názvem „tomuhle se brzo stane nehoda". Zbývá mu proto jediné. Porazit mladé patology ve vlastní hře a dostat je tam kam patří. Do márnice. (3DD!3)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako v nemeckej ANATÓMII, aj tu sú na patológii spletité cestičky, medzi tým ako naložiť s mocou danou a ako ju využiť. Pre ciele. Dobré? Pár skvelých scén ( pitva miláčika a záver ), ale ešte nerobí film nepostrádateľným. Je to produkt béčkový a tak sa na to zrejme pozerali aj samotný tvorcovia. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem něco víc, scény v krematoriu byly fajn ale scény mimo za moc nestály. Ale na scénář Taylora a Neveldiho je to celkem dobrý. Gore scény nebyly moc dobré a nebyly ani moc dobře vidět(mě ta krev přišla děsně černá). Herci stály celkem za hovno. No na jedno zkouknutí je to dobré, ale víckrát se na to nepodívám. ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Až moc perverzní záběry, až moc nechutných scén. Můžete tu vidět, svačinové pauzy odehrávající se během zkoumání obsahu lidského žaludku .. a já nevím jaké další všelijaké zvrácenosti ... no, pro slabší povahy docela mňamka. Zfetovaná banda vyšinutých doktorů, kteří studují Philadelphia's University Hostpital, hrají psychopatickou hru, kdo jak koho nejoriginálnějším způsobem urdousí či podřeže. Malým bonusem je následná nekontrolovatelná dávka sexu nad svým dílem. Soulože na pitevních stolech a před samotnými mrtvými těly nejsou výjimkou. Jedná se o pervezrní verzi Chirurgů .. nic víc v tom nevidím :)) Nebýt závěrečné scény, tak dávám slabé dvě hvězdy. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Velice zvláštní, zvrácený snímek. Už začátek naznačuje, že tady se na cenzuru hrát nebude. Výborný thriller ze zajímavého prostředí, kde se to jen hemží orgány a mrtvolami. Příběh velice povedený a hra pánů doktorů byla vážně divná, ale celkem vzato originální. Nechybí zde také gore, které je výborně zpracováno. Postava hlavního zmetka byla vážně dokonale zahraná a herec by měl dostat Oscara (ten týpek byl vážně magor). Doporučuji, protože to je vážně masakr. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Horor? To snad ne, je to sice místy nechutné, ale napětí a nervy drásající scény zde nehledejte ani náhodou. Je to v podstatě takový výpravný film o partě rozmazlených a znuděných patologů, kteří si moc rádi přidávají práci. Někdy mi svými bezchybnými a pohotovými diagnózami připadali jako novodobí supermani. Prosím netočit druhý díl. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Když je Gwen nalezena mrtvá za neznámých okolností, tak je Tedovi dovoleno, aby udělal její pitvu, přesto že on objevil její tělo a může tak být podezřelý. Ve skutečnosti pitvu nesmí provádět patolog, který by jakkoliv znal mrtvou osobu. (Musak)
  • Někteří účinkující se museli před natáčením dívat na opravdovou pitvu, kvůli přípravě na své role. (Musak)
  • Většina orgánů viděných ve filmu pochází z prasat a krav. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama