Reklama

Reklama

Zabijáci lesbických upírek

  • Velká Británie Lesbian Vampire Killers (více)
Trailer 1

Jimmyho pustila k vodě další holka. Přemluví proto kamaráda Fletche, aby s ním vyrazil na venkov zapomenout. Na radu vesničanů najdou nocleh v opuštěné chatě, kde shodou okolností pobývá i parta místních děvčat. Jimmymu a Fletcherovi ale přestane být do smíchu, když se z děvčat z ničeho nic vyklubou krvelačné lesbické upírky... Nemyslí na nic ... jen na krev. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (238)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu mě opět dokopal Horor film. Popravdě bych si ho sám určitě nepustil. K mému překvapení to ale nebyla taková kravina jakou jsem podle názvu filmu očekával. Snímek sám sebe nebere vážně a tak je k tomu potřeba i přistupovat. Sice to není žádná extra prdel, ale k tomu abych se nenudil to stačilo. Jak už bylo řečeno ve filmu : Celý je to o meči s kokotem. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

A já natočim film buzerant direktor killer... hlavní aktér Phil Klejdon a jeho spolubuzerantský rádoby scénáristi Stevrt Vilijems a debil Hapfíld, co si mysleli že jsou straaašne vtipný a že tenhle film bude uplně stejně libovej jako Šon of d ded.. no já vas zklamu kreténi.. skutek utek a nechápu jak tohle mohli jako vydat do éteru.. ja mít stim filmem něco společnýho POHŘBIM SE ZAŽIVA. ()

Reklama

obitus 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem se snažil být téhle komedii otevřený a užít si ji, ale kde nic není, ani smrt... Příběh je jednodušší než ovládání automatu na kondomy, ne, že by to příliš vadilo, ale humor vystrkuje růžky jen v několika málo momentech a v porovnání například s filmy dua Pegg/Wright je nepovedený až to bolí. I když několik momentů tam bylo a výprava taky nebyla nejhorší. V mých očích ovšem promarněná šance. Takový název by si zasloužil mnohem lepší film. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dost slabá anglická komedie, která se snažila skloubit dva naprosto odlišné filmy dohromady. Klasická teen komedie s krásnejma holkama, co potkají dva lůzry a nějakým zázrakem se do nich zblázní. Plus upírská vybíječka. Je to sice suché, ale přece jenom se na to dalo koukat. Jednou a dost. P.S.: Nejlepší scéna je závěrečné vytí teplého vlkodlaka! ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Film tohoto názvu mohl být buďto prvotřídní grindhousovou zábavou, nebo inteligentní parodií plnou suchého britského humoru, ale ono ne... Lesbian Vampire Killers mnohem spíš připomíná hloupé teenagerské komedie, kde jednou z nejvtipnějších věcí je meč, jehož rukojeť má značně falické rysy. A takovému filmu vyšší hodnocení nedám už z principu, nehledě na to, že víc než dvě hvězdy by si LVK stejně nezasloužili. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Když Jimm (Mathew Horne) v hospodě zabodne šipku do mapy, tak je přečten název vesnice. Mapa byla ale dost daleko na to, aby se dal název přečíst. (Duoscop)
  • Ve 43. minutě Vikář (Paul McGann) otočí stránku v knize na další, ale v dalším záběru z odstupu otáčí tutéž stránkou jako předtím. (Petsuchos)

Reklama

Reklama