Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na katolické střední škole se populární a velmi krásná dívka (Mischa Burton) spojí se školním reportérem, aby vyšetřili případ ukradených závěrečných testů. Ale když už mají své podezřelé, na povrch vyjde obrovké spiknutí. (Sydonai)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Z tohohle prostě asi nikdo nebude úplně nadšený, ale každý kdo už si to ze zájmu pustí, podle mě zklamaný nebude. Komediální i kriminálková složka mají v sobě takový příjemný a nepřehnaný nadhled a podle toho která z nich má v jednotlivých momentech prim, je taky daný úsek zábavný. Tím chci říct, že je to lepší jako noirová komedie než jako středoškolská detektivka. Zakomponování noirového vypravěče do takového charakteru mě baví ještě u psaní komentáře. Heh. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Do poloviny jde spíš o nezáživnou podívanou na děcka v oblecích, snažící se vypadat, chovat jak styloví mafiáni. Mě to připadalo dost odpudivé. Pak se tam, začnou dít zajímavé věci, jako střelba paintballkou do lidí (přez zavřená okna), rozjede se rozplétání a hlavně večírek s nejhezčí holkou filmu :-). V té líbací scéně má úžasně se lesknoucí oči teal barvy. Její panenka je značně smrštěná o proti tomu klukoj, čím to asi bude. Každopádně se to za poslední polovinu vyšplhalo z * na 3*. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Kriminální, parodující, středoškolské × líné, jasné vyvrcholení zápletky už od začátku. To byl takovej dětskej Phil Marlow v podobě investigativního mladého reportéra. Ale jo, pobavilo to. Sice rozluštění hádanky bylo jasné už od začátku, ale dalo se to. Teda byla to škola plná divných lidí, od ředitele Bruce Willise, (který byl suprový ve své roli), přes španělského učitele a po sebranku 4 vyvrhelů, kde každý byl něčím úchylný. Rozhodně je to film, který stačí být viděn jednou. Ale nenudí. Soundtrack dobrý. "Jmenuji se Bobby Funke. Píšu do novin. " ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý žáner, príbeh a rola Bruca Willisa. Assassination of a High School President je film, ktorý je trochu odlišný od školských komédii, a ktorý je povýšený žánrom krimi. Čo znie fajn, no pri sledovaní filmu ma to moc nebavilo. Bruce Willis to hlavnú rolu tento krát nehrá a takže teenegerské duo (Mischa Barton, Reece Thompson) musí ťahať celý film. A v tom je ten najväčší problém. Film to určite nie je zlý a svoje kvality má, záleží len na divákovi, či ich zaujmú herci. U mňa sa tak nestalo, takže som sa miestami fakt nudil. 55% - 3* ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nič nudnejšie v rámci "detektívneho" pátrania nedávali ani na Hallmarku. To skôr Colombo ukáže svoju ženu, než toto by zaujalo nejakou zápletkou. Willis sa tu ukázal len aby sa mu zaleskla plešina a Mischa Barton, zas a znova zhrbená pôsobila opäť pri frajerovi ako žirafa pri kulhavom dikobrazovi. Jej bolo stále všade veľa, ale len telesne. Veľa hmoty a herecky nič. Moja snaha dať tejto zaprdenosti jednu hviezdu uviazla na humusáctve smradľavých palcov, ktoré si tu panici dávali popod nos, aby vyzerali ako Casanova. Pritom by nemali ani na predavača Terranova. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Ačkoliv lokace filmu není nikdy přesně uvedena, je možné všimnout si vlajky New Jersey v kanceláři Kirkpatricka (Bruce Willis). Willis dokonce vyrost v Jersey, konkrétně v Penns Grove. (KucC)

Reklama

Reklama