Reklama

Reklama

Sandra Bullock a Bradley Cooper se představují v hlavních rolích této potrhlé komedie o jedné schůzce naslepo s nečekaně zábavnými důsledky. Když se výstřední, ale rozkošná Mary seznamuje se Stevem, kameramanem zpravodajské televize, okamžitě se do něj zamiluje. On do ní ale ne. A tak Mary pronásleduje Steva putujícího po celé zemi za zpravodajskými senzacemi, až se sama jednou takovou stává. A právě v tu chvíli, uprostřed mediálního šílenství, dostává Mary příležitost najít si své místo v životě…a muže svých snů! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (269)

venison 

všechny recenze uživatele

Hodně velká tragédie.. Pravděpodobně to měla být parodie (na co?) asi na romantický filmy a na celou zprávařskou branži, ale nějak nevyzněla.. Absolutně nechápu, co v tomhle "komediálním" braku dělá Sandra Bullock a Bradley Cooper.. Jsou herecky i zkušenostmi někde úplně jinde a hlavně on je tak o 10 let mladší než Bulldočka, takže jako "pár" působí dost křečovitě.. Poslední část filmu celkem nabere tempo, ale pak to naprosto zazdí bezpointový konec.. Tragédie :-( ()

greetchen 

všechny recenze uživatele

Jako Slečna Drsňák i v Návrhu byla Sandra Bullock (v rámci možností) okouzlující, ztřeštěné role jí sednou. Tady už je to ale trochu moc přitažené za vlasy. Sandra se sice snaží a místy je vskutku roztomilá, ale výsledek je spíš zoufalý. Není špatná ona, snaží se ze své role dostat maximum, špatný je ten film sám o sobě. Na romantickou komedii je v něm prabídně málo vtipu, romantiku jsem tu nepostřehla už vůbec. A ten konec s dolem je prostě zoufalost sama. Dvě hvězdy, alen jen kvůli těm šíleným rudým kozačkám. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock si chtěla zopakovat staré zlaté časy, kdy zářila jako romantická hrdinka a zahrála si v neromantické a nevtipné romantické komedii, která se opravdu nepovedla. Neshazuju film, kvůli tomu, že se mu tak dařilo při na udílení Zlatých malin ale kvůli tomu, že je opravdu špatný a i v rámci žánru zcela podprůměrný a ve výsledku i docela divný. Sandra si opět vysřtihla typickou workoholičku, která nestíhá osobní život do té doby než najde JEHO a stane se z ní potrhlá "stíhačka", která se chová jako 14-ti letá a 90 minut dělá hodně podivné věci, které přebíjí věcmi ještě podivnějšími. Sandra už není nejmaldší a za výslednou podobu nejspíše hodně děkuje maskérům ale nic to nemění na tom, že se pitvoří víc než kdy předtím a pro její zaryté odpůrce je film učiněným peklem. A o Bradley Cooperovi se vyjadřovat nebudu, protože ho prostě, tak nějak, nemám rád. Všechna ocenění, která film získal jsou zcela zasloužená. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Nechápu Zlatou malinu kterou obdržela Sandra. Ano Sandra je fanatická, ale já jí to věřil každou minutu filmu. Takže to na mě působí věrohodně, a nemá to být tak správné? - aby člověk věřil postavě. Podle mě jí Sandra zahrála perfektně. Několikrát jsem se během filmu přistihl jak je mi jí líto. Ona taková nevinná chuděra. Konečně jsem se i dokázal pobavit u křížovky. Dávám 4 hvězdičky. Sandřin výkon byl věrohodný, (role sice přitažená za vlasy, ale aspoň to není typické Americké co všichni odsuzují, ale jak vidím, lidé neví co chtějí), scénář originální - já osobně nic takového ještě neviděl. Film se mi líbil, perfektně jsem se pobavil a tak myslím to mělo být. ()

Mamie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu mě Mary i se svými červenými botami nesmírně štvala, což značí, že pokud to takhle bylo na diváky mířeno, tak Sandra svou roli zahrála perfektně. Film jako celek bych asi tak šoupla do kategorie "fajn na nudné nedělní odpoledne", když se vám opravdu nic nechce dělat, a nemáte náladu na složité filmy, přesně v tu chvíli byste si mohli pustit tenhle snímek, ale jako komedie na páteční či sobotní večer by to pro někoho mohla být celkem sebevražda. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (8)

  • Sandra Bullock při převzetí Zlaté maliny prohlásila: „Něco mi říká, že jste ten film neviděli. Kdybyste film skutečně viděli a pochopili, co se snaží sdělit, nebyla bych zde.“ Zůčastněným rovněž při předání rozdala DVD s filmem a přislíbila, že přístí rok poté, co se na film ostatní skutečně podívají, jej přijde cenu vrátit. Za proslov a hlavně účast na ceremoniálu sklidila velký potlesk. (Kamiiik)
  • Film sa nakrúcal  v Santa Clarite v Kalifornii (USA) od 30. júla do 3. októbra 2007. (Arsenal83)

Reklama

Reklama