Reklama

Reklama

Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník

  • USA High School Musical 3: Senior Year (více)
Trailer 2

„Muzikál ze střední 3: Maturitní ročník“ nám ukazuje studentské „mazáky“ Troye a Gabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cesty rozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatními spolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém se pokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveň obavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnými tanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátu filmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou s elektrizující energií.

Třetí film navazují na mimořádně populární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má na svém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild of America), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominován na Americké hudební ceny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (238)

maverick10 

všechny recenze uživatele

Velice hloupoucke a tupoucke pro nactilete divenky, ktere si kupuji bravo girl a maji vylepeny pokojicek plakaty Brada Pitta. Titulkam neverim a tak si troufam rict, ze scenar napsal v opilecke pyse jeden ze studentu rocniku. Ovsem aby ta kritika nebyla pouze negativni, rad bych vypichl predevsim choreografii, jejiz tvurce mel opravdu velkou fantazii a je videt, ze ten urcite nestudoval na zdejsi skole, nybrz musel studovat na Zizkove. ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

No jak bych začal... no je tejden, kdy je všechno za pade. Snažim se do kina chodit jen na dobrý filmy, ale to pade mě nezabije... A teď kritika filmu: Ve filmu je nespočet chyb a naprostejch hovadin a všeho možnýho špatnýho:D Například chyba když ten jeden kripl (nevim jak ho jinak pojmenovat) natírá zábradlí... za minutu se na to zábradlí nalepí ten jeden debil s tim bílym kloboukem a samozřejmě se neumazal... prostě blbost. Pak třeba nechápu jak je možný že vrakoviště je čistý jak podlaha:D... no takhle bych tu byl ještě zejtra... Prostě celý je to nafouklá bublina, dějová brečka, scénář je tak děsnej že i uwe boll nemusí závidět. Sou tam i světlý místa, některý písničky fakt "šlapou" ale ve výsledku je to stejně odpad. možná z milosti 10%:D... PS sem zvědavej do kolika let efron bude točit středoškoláka... ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Now Or Never ,2. Right Here, Right Now ,3. I Want It All ,4. Can I Have This Dance ,5. A Night To Remember ,6. Just Wanna Be With You ,7. The Boys Are Back ,8. Walk Away ,9. Scream ,10. Senior Year Spring Musical ,11. We're All In This Together (Graduation Mix) ,12. High School Musical , ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Zvrácené. Vštěpuje to dětem do hlavy, že mají být jen sami sebou, ale přesto chodí všichni ve stejných hadrech, mají stejné účesy a zpívají stejně mizerné písničky. Milují se v tom hormony zmítaní teenageři, ale na víc než pusu nedojde. A je to přístupné capartům všeho věku (a zacílené na holky okolo deseti let), přesto nechybí scéna, kde se sexy Gabrielle válí ve své vykasané sukýnce doma po ložnici a Zac Efron ji strká do pusy jahodu (ehm). Ale co je daleko horší: Minimálně tři muzikálová čísla jsou tím nejlepším, co žánr od Hairspraye nabídl! Kam se co do choreografie a propracovanosti tanečních výstupů hrabe třeba Mamma Mia... minimálně dvě pasáže snesou srovnání s Chicagem, ba co víc, to by snad tak střemhlavé pocty klasickým muzkálům schopné ani nebylo. 50% a fakt spíš tři hvězdy, které jsou míň guilty, než bych si chtěl přiznat. Když člověk akceptuje celý ten pestrobarevně kastrovaný koncept, musí zvednout palec hore :-) ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli mi sledování prvních dvou dílů HSM vymylo mozek, nebo to bylo tím, že jsem poprvé viděl nějakej HSM v originále bez afektovanýho českýho dabingu, nebo už jsem se definitivně zbláznil, ale trojka mi nepřišla tak überevil jako předchozí díly. Samozřejmě, pořád je to nestravitelnej shit pro čerstvý teen a nikdo soudnej by to nevydržel sledovat více než jednou, ale přesto jsem to dokoukal a (víceméně) přežil. Je jasný, že 13-letý holčičky to budou žrát, protože chtějí, aby jejich život byl taky jako High School Musical, a tak se asi vbrzku dočkáme dalšího pokračování. Pánbůh s námi. ** a ten film už nechci nikdy vidět. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Na rozdíl od "jedničky", kde ho částečně daboval Andrew Seeley, si téměř všechny písně v "trojce" zazpíval Zac Efron sám. (adams89)
  • Velký úspěch Muzikálu ze střední proměnil skutečnou East Hight v jeden z nejoblíbenějších turistických cílů v Salt Lake City. (adams89)
  • Zac Efron musel projít každodenním tříhodinovým tréninkem, protože jeho postava je kapitánem basketbalového týmu. (adams89)

Související novinky

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

Pokračování, kam se podíváš – 2. část

02.12.2008

V sequelu včerejší novinky o pokračováních se dočtete o další Planetě opic, další Policejní akademii, dalším Hairsprayi a dalších Aktech X. Zpočátku to znělo jako totální kachna – internetem… (více)

Reklama

Reklama