Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

Illy 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený animák, kdy se vyhneme přílišné infantilnosti a moralizování. Je vidět že nad dílem bděl Pixar. Akční scény, humor a správná dávka srdceryvnosti. ()

Nekgro 

všechny recenze uživatele

Tento animák mě velice překvapil. Společně s Wall-E nejlepší animáky, které jsem viděl. A navíc křeček se stal mým nejoblíbenějším animovaným stvořením: " Oh, stealth mode".... ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Kdyby celý film pokračoval v tak brutálním akčním tempu v jakém započal, tak bych tomu dal rozhodně za 5*.. Ale bohužel po chvilce unešení mě přeci jenom vrátili zpět do reality že to takový nářez nebude:-( Ale jinak krásný animák, už dlouho zde takový nebyl.. A co mě nejvíce pobavilo?? No přece křeček v plastové kouli:-)) ()

M.A.J.O. 

všechny recenze uživatele

Kvalitní animák, který má hodně akční počátek. Nejlepší figurkou je určitě křeček, který je pořádný kus cypa. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je famozní akce, Zbytek je už jen bohužel ,,Lassie" film s hláškujícím křečkem a holuby. Ani vynikající animace tomu nedá větší hodnocení... ()

zdenur 

všechny recenze uživatele

Bolta jsem si sice zamiloval už při první scéně, ale bohužel jsem neskousl totálně ujetý příběh. Milé, ale dost blbé. ()

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Bolt je super pes s úžasnými super vlastnostmi. Bohužel žije v jakési - Truman show bublině. Nešťasnou nahodou se ocitá na druhé straně Ameriky. Pomalu zjišťuje, že jeho super schopnosti neexistují, svou paničku však musí stůj co stůj zachránit. Nejdřív jí však musí najít.......... CO já NATO? To nejlepší z Bolta se odehraje v prvních 15ti nářezových minutách. Pak už následuje klasická Disney omáčka jenž vytahuje z totální nudy psychadelický křeček v zoborvé kouli, palící od boku neskutečné hlášky. ()

laserr 

všechny recenze uživatele

Prvních 25 minut - 4*, takhle to mělo vypadat celé! Výborná parodie na akční filmy a seriály. Zbytek filmu - 2*, nuda, průměr, vyjeté koleje, triliarda klišé. Závěrečná pointa - odpad odpadů, obří a nesnesitelné klišé. Celkem jsou to čisté 2* s jedním velkým ALE - úžasně roztomilý pes. Dal bych tomu 3*, jenže ta obří urážka koček ("Všechny chceme být jako psi.") je prostě ohavná. Vřele doporučuju podívat se jen na začátek a pak to vypnout. ()

HaceR 

všechny recenze uživatele

Aj keď som nebol na animáky a snažil som sa im vyhýbať, s postupom času zisťujem, že to bola chyba. Preto sa to snažím napraviť a pozrieť si minimálne tie slušné. A Bolt bol jeden z tých, pri ktorých som neľutoval. Je to asi najroztomilejší pes, akého som kedy v animákoch videl. Spolu s mačkou a škrečkom vytvorili skvelú partu, kde sa hláškuje o sto šesť. Nie je jednoducho možné, aby ste sa v priebehu filmu ani raz nezasmiali. A keď už mňa niečo rozosmeje, tak je to čo povedať. Film bol pre mňa možno na tie lepšie 4*, hviezdičku som ale pridal za song ku filmu "I thought i lost you". ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je pro mě animovaným filmem roku. Po delší době je tu kousek, který má rychlý spád, úžasnou akci a ani nepostrádá vtip. Prostě animák co má tak chybějící šmrnc, který dělá dobrý film dobrým filmem. Možná kdybych nevěděl do čeho jdu, tak bych se nad filmem rozplývaj mnohem víc. Ale i tak jsem velmi rád, že mě film potěšil. ()

Snipsley 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem měl příliš velká očekávání, takže jsem to od toho chlupáče chtěl asi moc. Nějak mi ten potenciál nepřišel plně využitý, a holubi to nezachránili. Přesto je to velice příjemný animák na pomezí čtyř hvězdiček. ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Nejlepší animák za rok 2008 - připravte famfáry... a výhrává užasný Bolt! U Bolta jsem se rozplýval blahem, protože mě dokázal příjemně pobavit a hodněkrát rozesmát. Animace je na vysoké úrovni, precizní, plná detailů a může se směle rovnat s Pixarem. Příběh je neotřelý, plný nových nápadů dokonce i standardní klišé jsou zde podány velmi originálně. Bolta si prostě zamilujete. Takže jestli budu mít někdy psa, tak jedině takhle roztomilého :o) ()

lady01 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený animovaný film... :-) Bolt byl šíleně roztomilý a když se nechal od Micky ukecat, aby si "vydělal" na žrádlo tak jsem neměla slov... A co takový křeček v kouli? Hehe... ()

Gerrard8 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý nápad, ale málo prepracovaný. Proste mi tam niečo chýbalo a keď si to porovnám napríklad s Ratatouille tak to je odosť horšie... Ale pobavil som sa... ()

Luqi 

všechny recenze uživatele

Keby sa to volalo Rhino a bolo by to o tom škrečkovi, tak je to jasných 5. Pri jeho scénach a scénach s holubmi som sa veľmi dobre bavil................... Úvod a záver je povinná jazda určená hlavne pre detského diváka, ktorá dospelého diváka asi veľmi neosloví. Celkový dojem je však aj tak veľmi dobrý. ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama