Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Recenze (633)

endrix 

všechny recenze uživatele

Pro mě velmi příjemné překvapení. Téma střetu jednoho psa s realitou je zpracováno vtipně, děj je svižný, nikde se nezasekává. Hrdinové jsou sympatičtí a finále není nijak přehnané. Prostě film tak akorát, skvělá zábava pro celou rodinu. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 6/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10 ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem jako dítě žral a sledoval ho pořád a pořád dokola. Animace je pěkná a příběh mi přijde fakt dobrý. Ten nápad, že pes žije plně pro film a myslí si, že je to realita a pak přejde do reálného světa, kde poznává, jak to vše funguje mě bavilo sledovat a film nabídl plno skvělých scén, aspoň dle mého názoru. Jediná škoda snad je ta, že ta nejlepší scéna plná akce je na začátku filmu a pak už taková žádná není. Za mě dobrý film, který můžu doporučit. 7/10 ()

Just_Zdeny 

všechny recenze uživatele

Vtipně a svižně natočený film pro celou rodinu. Já jsem se smál ironii a humoru, s kterou je film natočen, ale především, že sám sebe nebere moc vážně. Jinak bych to musel rychle vypnout (nesnáším americký patos). Trošku ho tu sice je, ale naštěstí vždycky rychle zmizí. Filmeček na zlepšení nálady, nic víc a nic míň :-) ()

oceanic6 

všechny recenze uživatele

Disney prichádza s novým animákom a s prižmúrenými očami sa dá povedať, že to konečne stojí za to. Animácia je veľmi dobrá a akcia neutícha ani na chvíľu ale všetko je to tak jednoduché,že film zaberie iba prvýkrát. Viackrát ho už totiž nebudete potrebovať vidieť a práve to je jeho najväčším problémom - Bolt je príliš obyčajný....Na druhej strane veľmi pobavia mačka, holuby,škrečok, jemné narážky na akčné filmy Michaela Baya, scény v ktorých si Disney strieľa sám zo seba a aj výborná ústredná pieseň I Thought I Lost You nominovaná dokonca na Zlatý glóbus v kategórií Najlepšia pieseň k filmu. ()

Ditulka 

všechny recenze uživatele

jen bych chtěla dodat, že jestli to má být ovčák tak bílý švýcarský a ne německý, ti jsou buď černí, nebo znakatí - typ Rex :o) ()

Andy.6 

všechny recenze uživatele

Normálně bych dal 4*, pátou přidávám za zpracování ve 3D. Sice nijak oslňující efekty, ale celkový dojem to určitě zvedne. ()

fErnesto 

všechny recenze uživatele

Opravdu sranda, vedle Bolta zářil především křeček v kouli. Vlastně vedle křečka v kouli je vidět také Bolt. Velice vtipné a záživné především pro děti, kterým film bez jejich vědomí vštípí nějaké ty dobré hodnoty. Obdivuji nové enginy kreslených filmů a jen se těším co přijde dál. ()

B.G.M. 

všechny recenze uživatele

Kamera : David Booth, Michael Fitzgerald - BOLT speak ! - Krásný animák začinající velmi vydařenou, trhlou, akční scénou. Od tohoto filmu jsem nečekal mnoho, kvalitní nadprůměr, abych řekl, ale velmi mile mě to překvapilo, hned od zběsilé jízdy na začátku sem si nemohl moc opdočinout a dobrodružství stálé dál utíkalo. Celým příběhem nás doprovází skvělá animace, (bohužel nedostačující na známého, oscarového robůtka) + dobré postavy a povedené vtipy, některé momenty předvídatelné, některé vůbec, i přes všechny věci, jsem se skvěle bavil a nechal se unést. Film mi příjemně utekl a zlepšil náladu, která byla jistě v 0:30 (začátek sledování) zhruba na průměru. Když porovnám s Wallem, tento film u mě zvítězil, protože jsem se ani napodruhé nenudil, což u Walla už říct nemohu, ale tím neměním ničí názor, že Wall si toho oscara zasloužil, to není co řešit - 90% ()

snupko13 

všechny recenze uživatele

Možno oskara mu vyfúkol tiež skvelý Wall-E, ale podľa mňa je Bolt naj animák uplynulého roku. Snáď si nespomeniem ani na slabšie miesta filmu(neboli?). Film, ktorý ma chytil za srdce a prisahám, že som v ten večer "nekouřil" hehe. Prikláňam sa k názoru uživateľa Němi-ho, že v Disney si konečne nastavili zrkadlo a našli novú, úspešnú tvár. Animáciou mi silne pripomínali niekoľko rokov starých Úžasných, ale to je ok. Šialeného škrečka musíte vidieť. ()

TheNail 

všechny recenze uživatele

Fajn animák o psovi, který je herec. Začátek byl supr, střed byl strašně nudný, ale konec, ten byl nejlepší. ()

xhonza5 

všechny recenze uživatele

Střídají se záběry plné napětí, akce, humoru či pouze smutných okamžiků. Smutné okamžiky jsou spíše ty hezké, které vezmou za srdce všechny, kteří mají nějaký ten cit. Animovaný film jak stvořený pro celou rodinu. Film pojednává o příběhu těch nejlepších přátel. Člověka a jeho psa. Kdo jiný může být lepším přítelem? Přidejte si k tomu to, že pes není jen psem, je to Superpes! Ve výsledku máte 103 minut plných zábavy. =) ()

Lucyane 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejroztomilejších animáků, jaké jsem v poslední době viděla:-) Křeček je skvělý, i když vám už někdy leze na nervy...Boltovi věříte všechno a kdyby mi zaštěkal u domu, tak ho hned adoptuju:-D a kočka tomu dodává šmrnc:-) ()

R-Fitch 

všechny recenze uživatele

MAZEC JAKO HROM!!!!!! Fakt, už dlouho jsem se ve svých 30 letech u animáku nenasmál tolik, co tady. Od Pixaru jsem na podobný srandy už zvyklej, ale Disney tady předvedl něco co dosud nepředvedl...odvázanou anmovanou komedii s hláškami, které jsou prostě IN. ()

freezer02 

všechny recenze uživatele

Výborný animák, kterému nechybí správný spád, akce, jen toho vtipu tam moho být trochu víc, ale i tak hodnotím vysoko! 75% ()

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama