Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Videa (8)

Trailer 5

Recenze (633)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Animovaná " obdoba " Truman Show. Jen místo Jima Carrey(ho) je tu čoklík jménem Bolt, kterej si osobě myslí, že je super pes.Skutečnost je ale jiná. Tohle je prostě jeden z těch lepších " starších " animáků s povedenou animací i příběhem a hlavně vtipem. Nejoblíbenější postavička z tohohle animáku je rozhodně křeček v kouli. Ikdyž je na plátně všeho všudy sotva pár minut - jednoznačně si mě získal. Viděno po několika letech a stále to má svoje kouzlo. Bolt byla jedna z nejoblíběnějších pohádek mé dcery. Dřív to doma hrálo pořád. A já si to teď po letech s dcerou opět pustil a bavilo nás to stejně jako před roky. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Animovaná snímka nazvaná Bolt - pes pre každý prípad, je nevtipným príbehom o tvrdom stretnutí s realitou, o sebapoznaní a o priateľstve. Naivný, priamočiary Bolt, cynická mačka Micka a šialený škrečok Bivoj tvoria trojicu, ktorá počas cesty Amerikou postupne prekonáva vzájomné predsudky. Najťažšie to má Bolt, keďže doteraz nepoznal obyčajný psí život. Tvorcovia mimo obvyklého morálneho ponaučenia poukazujú aj na manipuláciu s "celebritami". Film celkovo pripomína rad tých slabších animákov a pracuje s rovnakým základom. Opäť je tu sympatický hrdina, ktorého by chcel mať doma každý a k ruke (alebo skôr labe) má sprievod zložený z mačky a rádoby vtipného škrečka, ktorý určite všetkých rozosmeje (bohužiaľ som asi suchár pretože mne prišiel trápny). Je to celkom škoda, pretože som od tohto animáku očakával viac ako len štandardnú zábavu, kde nechýba morálne ponaučenie, infantilné fórky a veľa zvieratstva. ()

Reklama

Fingon 

všechny recenze uživatele

Disneymu se to konečně podařilo, Bolt je první jeho opravdu povedený 3D animák a po pěti až sedmi letech i jeho první povedený animák vůbec. Našlapaný začátek je neskutečně zábavný a konec, i když předvídatelný až běda, mě zase jednou docela dostal... nebýt toho malinko slabšího prostředku, bylo by to za mě i pět. U mně letos vyhrává Wall-I, ale Bolt je pořád daleko lepší než Madagaskar 2. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem to před lety a tady jsem přemýšlel nad tím, jestli Boltovi hodnocením nekřivdím. Úvod je neskutečně sympatický. Ale jakmile dojde k tomu, že pes neví, že je herec a NEROZPOZNÁ ani svůj hlad (!), je až moc přepálená zápletka podle mého názoru. Akční odkazy, no a co? Znamená to automaticky, že je to pro dospělé? Tehdy jsem to dokoukal kvůle kočce, které mi bylo až líto, s jakými trouby to cestuje. Promiňte mi to, ale trojrozměrný čistokrevný Disney si mě usmířil až Ralphem. Bonusový kraťas lepší filmu. Edit 05/10/21: Za absolutně nesmyslné zabití Sandersova původního námětu děkuju. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nadupaný animák!! Svěží, pohotový, ironický a plný akce! Bolt je vážně roztomilý a ani samoúčelný závěr to tolik nepokazil, jak bývá u Disneyovek zvykem. Nemá to možná taková kouzlo jako Pixarovky, ale svým vytříbeným a sarkastickým humorem všechno dohání. Skvěle nadabováno a New Yorský holub mi hlasem silně připomínal Al Pacina. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

  • První Disneyho animovaný film, navržený a produkovaný ve 3D. Předchozí dva projekty Strašpytlík (2005) a Robinsonovi (2007) byly převedeny do 3D až po natočení. (Caszidy)

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama