Reklama

Reklama

VOD (1)

Jesse nahání narkomany, kteří mu ukradli zásilku pro Vyzáblýho Peta, a Walt si musí vymyslet nějakou dobrou historku, aby vysvětlil, kde bere prachy na svoji léčbu. (Netflix)

Recenze (18)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice Jesse feťácké doupě zpočátku prochází zatraceně dlouho, ovšem pak se to na místě solidně rozjede. Spodina společnosti to Jessemu nakonec usnadní. A bankomat nečekaně poslouží. Zatímco Skyler má vlhké oči a děkuje Gretchen, že jejímu manželovi zachraňuje život, ta je na Walta solidně nakrknutá. A Walt před manželkou vysype další ze lží. Walter prostě střídá role, jak kdyby si každý den měnil ponožky. Chvíli nervózní manžel, který se chytá berliček, vzápětí neurvalý výrobce drog. Zdá se, že opětovné spuštění starého Walta je utopií. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Názov seriálu možno práve v tejto epizóde dostáva tie skutočné kontúry, pričom všetko je stále podávané po menších dávkach, aby jedno fuck you pôsobilo ako facka nielen tomu, komu je v seriáli adresovaná, ale aj smerom k divákom. Pritom to stále Walt myslí dobre, že...len kde je tá skurvená hranica? No v doupěti feťákov opäť dostáva solídny priestor čierny humor, čo sa vôbec nevylučuje s tým, že nás bude poriadne mraziť a čaká nás aj nejaká tá morálna bodka. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Musím se přiznat, že dějová linka s rakovinou prolezlým plešárdem začíná být značně o hovně. Už by jeho píča žena mohla konečně vyvrhnout potomka, aby se jí daly hormony do klidu. Nebezpečně mi pění ústa, jen když ji vidím. Naopak, co se týče druhé dějové linky kolem mladého byznysmena, tak tam jsem takřka nadšený. Jeho návštěva u feťácké spodiny neměla chybu. Zejména konec si získal moje srdíčko. Ze strany tvůrců je jistě potřeba nahnat duu hlavních hrdinů jistou úroveň sympatie a lidskosti, aby se vzápětí mohli dopouštět těch největších zvěrstev a my jim to neměli za zlé. Epizodka kolísavé kvality. Moc nevím, jak to mám dělat, asi budu donucen scény s tou otravnou kurvou přetáčet a koukat se vyloženě jen na to dobré - tedy všechno ostatní. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Where is my money bitch?!" Jesse v tomhle dílu ukázal že se už nebojí řešit věci se zbraní, a i když to vypadalo že to nedopadne dobře, nakonec si Jesse odnáší ode mě palec nahoru, udělal si správně Yo. Bryan Cranston je skvělý herec, velmi přesvědčivě to hraje. Super. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I bez přítomnosti Hanka, i bez setkání obou postav se dá splácat naprosto úchvatná epizoda bez jediného nadbytečného momentu. Takhle vypadá seriál, na který chcete mít čas celý den. (o to mě víc štve, že jej nemám) ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé ve druhé sérii budu muset trošku snížit hodnocení na nadprůměr. Waltovy komunikace se Skyler a s Gretchen tentokrát nikam velice nevedly a Jesseho lapálie u plísňáků mohly být vyřešeny o něco rychleji. Ale i tak dobrý. “I ain’t no skank.” ()

swenyx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jesse konfrontuje dvě fetky a snaží se z nich dostat svoje prachy. Popravdě Waltova manželka mi přijde že je úplně jinde :D Si asi myslí že jen tak dennodenně někdo přijde o tolik peněz a i tak si dal jezdí v Bentley. ()

Reklama

Reklama