Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Lepšího herci se pro tuto romantickou komedie opravdu vybrat nemohli. Matthew McConaghey (doufám, že se naučím jeho jméno vyslovovat, aniž bych si u toho zlomila jazyk) se sem hodil jako zadek na hrnec. Prostě to byla role dělaná přimo pro něj. Mezi ním a Jennifer Garner to krásně jiskřilo. Nápad s duchařinou byl dobrý a osvěžující. Samozřejmě, že je od začátku jasné, kam se to celé ubírá. To vůbec nevadí a ani to není žádná vada na kráse. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie na jedno zkouknutí. K pohodovému zážitku přispívá nejvíc sympatické herecké obsazení včetně vedlejších rolí (kouzelný Michael Douglas, Robert Forster, atd.), vtipně napsané dialogy se spoustou hlášek a v neposlední řadě výborný písničkový doprovod (mj. chytlavá "Keep On Loving You" od REO Speedwagon zazní dokonce dvakrát). // Film uveden v létě 2014 v letním kině Bohumín. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Matthew McConaughey je borec..dokáže utiahnuť celkom fajn romantickú komédiu..aj keď dosť mi pomáhajú cool Michael Douglas a fajná Emma Stone...Jennifer Garner je tu tak akosi na okrasu...moc sa jej nevenujeme...čo je fajn, klišé sú normálne nelezú ani krkom...a to prispieva celkovo k dobrému dojmu z tejto romantickej komédie ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Kupodivu tahle americká komedie má na rozdíl od spousty podobných filmů něco do sebe...při náhodném přepínání televize nás vcucla.....Kdyby tohle natočili v Anglii se stejným hlavním představitelem (i Michaelem Douglasem) v trošku jiném duchu s anglickým humorem, klidně bych neváhala dát plný počet. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z řady pohádkových romantických komedií s ponaučením (Klik, Klikař Charlie), které u mě naleznou vždy silnou odezvu a jsem schopen udělit hodnocení nejvyšší navzdory všem sžíravým kritikám. Matthew McConaughey, to byl panečku výkon, zdá se mi, že mu role sedla, jak nejlépe mohla, a ačkoli neznám jeho soukromý život (bulváry nečtu), věřil bych, že si možná trochu zahrál sám sebe. Jennifer Garner jako vždy sympatická, Michael Douglas se dostává do podobné pozice jako před časem Alec Baldwin - dostává role oplzlých a nechutných dědků, ale zahrál to skvěle, co naplat. Robert Forster a jeho střeva při svatebním proslovu - není co dodat. Mnohdy jsem se smál dosti nahlas. Dokážete si někdo představit Deana Martina jak místo Everybody loves somebody pije vodu z bidetu a zpívá kanadskou hymnu španělsky?:-) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film mělo původně natáčet studio Walt Disney Pictures. Režírovat měl Kevin Smith a v hlavní roli se měl objevit Ben Affleck. Produkce začala na podzim 2003, ale rozpočet filmu a neúspěch Affleckovy Lásky s rizikem (2003) donutila studio od filmu upustit měsíc před zahájením natáčení. (HappySmile)
  • Christa B. Allen, která hraje dospívající Jenny (Jennifer Garner), si zahrála mladší verzi postavy Jennifer Garner už ve filmu Přes noc třicítkou (2004). (HappySmile)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama