Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Průměrná ovšem nijak nenudící romantická komedie, která nikoho neurazí. Musím říct, že u této jsem se opravdu bavila, protože vidět Matthew McConaughey s dlouhými vlasy vážně stojí za to:) Námět duchů minulosti, současnosti a budoucnosti už tu sice párkrát byl např. tohle a řada jiných, ale v tomto podání vás dokáže mile překvapit. Jennifer Garner jako herečku moc nemusím, ale jako bývalá milenka se dala snést. Nejvíce se mi líbil strýček v podání Michaela Douglase, který je vlastně příčinnou této zápletky, jestli se tomu tak dá říct. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná záležitost! Né, že bych se nějak popadal za břicho, to v žádném případě, ale bylo to hodně přirozené a opět ze života, takže si z toho člověk odnese i nějaké to poučení. :-) Herectvo v čele s McDonaldem, tedy pardon, McConaugheym výtečně doplňoval duchařík M. Douglas a i ostatní se nenechali nijak zahanbit. Rodinná romantická komedie na nějaké to odpoledne jak má být... 70% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +výborné obsazení, má to trošku duchařský náboj a v závěru dobrou atmosféru, rovněž je to ke konci docela dojemné -hodně průměrná první hodinka, dost ukecané, nikoliv zábavné/// Mark Waters se tentokrát nepřekonal. Od něj bych čekal opravdu víc. Závěr to sice spravil a vyšvihl film ke třem hvezdičkám, ale to nic nezmění na tom, že by se na tento film lépe koukalo na DVD, než v kině. Ovšem podařil se mu hvězdný výběr herců. Když pominu Matthewa McConaugheyo, kterého jsem za poslední roky viděl snad všude, takže o něm vím, že je schopen utáhnout film, tak mě nejvíce zajímalo dívčí obsazení. Ať už je to Jennifer, Lacey, Emma (škoda, že nedostala jinou roli) nebo Christina. Na všechny jsem se těšil a všechny to zvládli tak nějak normálně. Pryč je doba kdy byla Jennifer v mé TOP 10, ale i tak potěší. Být to ještě větší sranda od začátku do konce, tak neváhám jít s hodnocením nahoru. Škoda, takhle je to velice průměrná komedie, která se chytne až v poslední půlhodině./// Celkem 61%/// ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Matthew Mcconaughey je velkej borec a tahle poloha nebeského klátiče mu vždycky seděla celkem přesvědčivě. Tahle komedie hladce zapadla v jeho bohaté kinematografii, ale řekl bych, že je to jedna z těch lepších. A Michael Douglas je vyloženě boží a vyvažuje mou nenávist k Jennifer Garner. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Verzí Vánoční koledy už jsem viděl opravdu mnoho. Ale že někdy uvidím verzi této povídky, která se nebude odehrávat o Vánocích, to jsem vůbec nečekal. A kupodivu se mi tenhle film hodně líbil. Je to asi i tím, že hlavní hrdina má vše po čem toužím i já, ale on, narozdíl ode mne, po tom netouží, on tím žije. Má úspěšnou kariéru, holek má tolik, že se s nima ani nestíhá rozcházet, a celkově žije bezstarostný, a přitom tak úžasný život. Já nic z toho nemám, a tak jsem uvítal, že jsem mohl s hlavním hrdinou strávit necelé dvě hodiny a představovat si, jaké by to bylo, kdybych byl na jeho místě. Zkrátka tady šel z mého pohledu příběh tak trochu stranou a jen jsem se nechal unášet tím fascinujícím životem hlavního hrdiny a příběh jsem vnímal až jako druhotnou, ovšem nikoliv bezvýznamnou záležitost. Kdyby film totiž neměl zajímavý příběh, asi by mě nedokázal tak nadchnout, a tak v celkovém kontextu tuto romantickou komedii vnímám jako úžasný, a troufám si říci i jako nezapomenutelný filmový zážitek. Jsou zkrátka filmy, které se vám vryjí nesmazatelně do paměti, a tohle zřejmě bude jeden z nich. Za ty pocity a za ten zážitek, které ve mně tento film dokázal vyvolat a zanechat, uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Christa B. Allen, která hraje dospívající Jenny (Jennifer Garner), si zahrála mladší verzi postavy Jennifer Garner už ve filmu Přes noc třicítkou (2004). (HappySmile)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama