Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento horor by se dal nazvat "Hostel ve vlaku" a právě srovnání s Hostelem je docela na místě. Jde tu sice o něco jiného, ale styl a místo činu je podobné. V Hostelu byl podle mého naprosto debilní nápad "mučení a zabíjení za peníze", tady je motiv vražd sice o něco lepší, ale když už to teda dělají z vyššího principu, tak proč je tak masakrují, že? No to by pak asi nebyly ty pravá krvavá jatka. Film je v určitých momentech dobrý, jindy zase úplně přihlouplý. Chování postav je jako už tradičně v podobných filmech hodně často na přesdržku. Vítám vlakové prostředí a některé ty gore scény. (Spoiler - Nemám rád když se cokoli děje s mozkem a tak ani v tomto případě přefiknutí míchy mi neudělalo moc dobře. Za což chválím.) Mínusem je místy rozpačitý děj, chování postav a celý ten velký projekt, kdy ostatní cestující nehnou ani brvou, mi taky příjde docela mimo. Ještě bych apeloval na český název, proč naši distributoři musí do překladu pořád dávat "smrt", "peklo" nebo "zlo", když to v originálním názvu vůbec není? Trapas. 45% ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Film záhadným zbůsobem nedosáhl té hutné atmosféry a celkové líbivosti, jakou se může na první pohled zdát. Přitom se dalo čekat, že vytěží maximum z toho co mu leží přímo před nosem. Jenomže rezatou mašinku a východní teritorium s nelítostnými zabijáky, doslova zazdil primitivní děj a neskutečné kopance ve scénáři. Nebylo to špatné, to zase ne, ale dalo se vyždímat ještě mnohem víc. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Začnu trochu zeširoka. Exploiťáky coby hororový subžánr mě nebaví. Nevidím totiž nic zajímavého na tom sledovat, jak někdo někoho zaživa řeže. Tyhle scény mě prostě neberou, byť uznávám, že pohled na cizí neštěstí může být báječný relax. :-) Většinou se těmto filmům cíleně vyhýbám, ale tentokráte jsem udělal výjimku... První polovina filmu je klasická řezničina, u které jsem poklimbával, ve druhé polovině nabere film malinko jiný směr a přestože je příběh poněkud nelogický a ke konci VELMI nereálný, nakonec mohu říct, že to nebyla zase taková ztrátu času. Hlavní roli si střihla sympatická Thora Birch, která si některé akční pasáže očividně užívá. Její závěrečná bitka se sto padesáti kilovým pořízkem je ale k smíchu (týpek dá křehoučké dívčině tři rány pěstí, což by nerozchodil ani Kličko, ta se ale oklepe a ve finále mu nakope prdel – tahle scéna mě vážně pobavila :-)). Přesto mě film docela mile překvapil, pač jsem čekal daleko větší krávovinu. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Další variace na evropský humusáky aneb parta debilních amíků v čele s velehnusnou hlavní hrdinkou vs. stádo košickejch průvodčích z Ruska. Co se týče děje je to samozřejmě kravinka a postavy se chovaj jako hlupáci ale gore je na slušný úrovni a neurazí. Králem hororů na kolejích ovšem zůstává Midnight Meat Train. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Horor, který se odehrává z velké části ve vlaku, nečkaně, kdy mladí sportovci Amíci jedou z turnaje někde ve Východní Evropě do Oděsy. Netuší ale, že ve vlaku, do kterého nastoupili, jsou i ti zlí, kteří obchodují z krví. roztáčí se tak kolotoč situací, které jsou místy až nechutné. On to ani tak není horor, při kterém jsem se děsil. Je to spíš hodně brutální krvák, kde si tvůrci nebrali servítky z žádnou cenzurou. Prostě natvrdo bylo vidět všechno to svinstvo. A někdy se mi až dělalo blbě z toho, co jsem tam viděl. Je to jen další tuctovej film, kterej mi ale nepřišel jako uplná sračka. Dalo se na to koukat. A jedna věc se mi tady strašně líbíla a zároveň naháněla hrůzu. Je to možná jedna z nejděsivějších scén, co jsem viděl. A to byl ten hořící jedoucí vlak. To vypadalo velmi dobře a měl jsem z toho mrazení. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • V USA byl film nejdříve označen ratingem NC-17. Později film převzala společnost Lionsgate a vystříhala některé krvavé scény, díky čemuž byl film nově ohodnocen ratingem R. (Terva)

Reklama

Reklama