Reklama

Reklama

Vlak do pekel

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Akce se odehrává kdesi ve východní Evropě. Skupina amerických sportovců se potká ve vlaku. Tohle však není normální vlak..... Během jízdy se cestující začínají ztrácet. Jsou vězněni a mučeni v kovových klecích sadistickým vrahem a jeho pomocníky. Námět byl vzat z hororu TERROR TRAIN, ve kterém si hlavní roli zahrála Jamie Lee Curtis. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Ako hororového fanúšika ma toto príjemné Bčko celkom potešilo, samozrejme je tu plno logických chýb,hlúpstí, nezmyselného konania postáv a všetko som to už videl niekde v podobných hororch, ale celkovo ma to bavilo. Train radím medzi tie tie klasické hororové Bčka, ktoré ani neurazia, ani extra nenadchnú. Taká večerná oddychovka na vypnutie mozgu. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Hele, mě gore nevadí, spíš naopak, ale když je celý film postavený jenom na gore a něco jako zajímavé postavy, děj, logika atd. nejsou, tak se mi ten film fakt líbit asi nebude. A tohle to jenom potvrzuje. Kromě slušného gore tu pak jsou neskutečně stupidní postavy, úplně divně vedený děj postrádající logiku a neskutečně otravná kamera. Možná tak ta poslední scéna by to z té bídy maličko vytáhla, ale fakt jenom maličko, tak, že to s hodnocením skoro nehne. A to jsem doufal, že to bude dobrý, ze začátku to vypadlo zajímavě. Bohužel se mi už brzo ukázalo, že opak bude pravdou. 1* ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Místy na mě šlo spaní. Je to hrozně nudný film s dost nepravděpodobným scénářem. Američané přišli s hororem, který shodí další evropský stát. Tentokrát Ukrajinu. Myslím, že jsem dokonce pár vražd zaspal, protože umírající nekřičeli dostatečně hlasitě. Jen tak dodatkem bych dodal, že takhle ošklivou hlavní hrdinku už jsem v hororu neviděl docela dlouho. Celý film považuji za nedomyšlený a odfláknutý. Totálně jsem zde postrádal jakýkoliv náznak atomosféry. Navíc je zde plno zvláštních zvratů. Mně se to prostě nelíbilo, a to tak že vůbec. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jízdenka vlakem kdesi na východ s vyvrhnutím inclusive. Banda amerických zápasníků (vybraných jako noty na buben) dostává těžkým způsobem na prdel, protože bohužel sedli na vlak, který náhodou slouží jako zásobárna nedobrovolných dárců orgánů. Ne příliš originální nebo bystré, brutální, krátké...průměrná řezničina, která při zabíjení času neurazí, ale moc od toho nečekejte. Co se týče vlaků nebo metra, jsou určitě lepší kusy. 55% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Druhý nejhorší vlakový film, který jsem kdy viděl (na tom "prvním" místě zůstává brutalsračka Snakes on a Train, ve které had sežere vlak). Logiku někdo napíchnul na hák a vyrval ze scénáře, vlak splašili někde na šrotovišti a obsazení naprosto odpovídá žánru. Strašná nuda. Předvídatelné. Ultralaciné. Nemám víc co dodat, tři řádky jsou až až. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Snímek měl premiéru na filmovém festivalu Screamfest Horror 16. října 2008. (Terva)
  • Příběh měl být původně remakem filmu Terror Train (1980), nakonec však dostal svůj vlastní koncept. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama