Reklama

Reklama

Margaret Tateová nemá žádný osobní život a je oddána svému náročnému zaměstnání. Pracuje jako výkonná šéfredaktorka knižního vydavatelství, která se s oblibou vozí po svých podřízených včetně svého asistenta Andrewa. Když se dozví, že jí nebylo obnoveno vízum a hrozí jí deportace z USA, prohlásí se před imigračním úředníkem za Andrewovou snoubenku. Zaskočený asistent svou šéfovou z duše nesnáší, nakonec s návrhem souhlasí jen pod podmínkou, že ho po svatbě udělá redaktorem a pojede s ním na rodinnou oslavu na Aljašku. Imigračnímu úředníkovi jsou od začátku podezřelí. Informuje je proto, že budou vystaveni sérii otázek o sobě navzájem a pokud se jejich odpovědi nebudou shodovat, Margaret bude deportována a Andrew půjde do vězení. Svatba se blíží, málokdo jí věří, ale pro dříve silně ponižovaného asistenta je to jedinečná možnost, jak své nadřízené oplatit všechno dosavadní příkoří. (TV Nova)

(více)

Recenze (850)

sweetJane! 

všechny recenze uživatele

americká komédia, ktorá vyzerá presne tak ako vyzerať má. veľmi potešila, veľmi pobavila, smiať som sa nasmiala. a skončilo sa to tak ako by ste čakali od americkej komédie. keď si prečítate obsah filmu viete presne čo sa tam bude diať. takže keď už viete presne o čom to bude, čakáte len na tie vtípky čo sa tam majú objaviť a tie tu stáli za to- tým myslím boli vtipné, nie trápne. ()

Mirrabel 

všechny recenze uživatele

Zábavné a příjemné... ničím nepřekvapí, několik scén je opravdu povedených, oddychový film, který můžu vidět stokrát ()

Yaan2 

všechny recenze uživatele

Typický rodinný film. Přerostlé dětičky před pohovkou "křupou popcorn", zatímco jejich rodiče se za nimi drží za ruce. Manželka obdivuje Ryana Reynoldse a manžel stárnoucí Sandru. Má to romantický děj, dramatičnost, sem tam vtip, herci jsou sehraní a není tam sex (pozn. pro velice konzervativní rodiče). Prostě průměr s "klasickým" dobrým koncem. Co k tomu dodat, snad jen další prosím. ()

LůCZa 

všechny recenze uživatele

V podstatě nic jiného než koukatelná béčková komedie. Pokud sledujete HIMYM možná najdete určité podobnosti s dějem seriálu. Tvůrci se možná trošku inspirovali. Ale Sandra hrát umí i takové role, dokonce se nestydí svléknout, takže i mužské pohlaví si přijde na své. A mezi hlavími hrdiny to jiskří, takže vlastně proč ne, když je na to nálada:) ()

kritička 

všechny recenze uživatele

Tento film začal scénou, kterou si pamatuji z jiného filmu. Margareth kráčí uličkou vydavatelství a všichni se jí bojí. Víte, kde to bylo? Ano, Ďábel nosí Pradu! Komplexně se film rozjel velmi dobře, bohužel v polovině jsem zjistila, že se jakoby časově zasekl. To se mi moc nelíbilo, filmu to ubralo na spádu. Ten konec byl docela nuda. Takže celkový dojem: dobře se to rozjelo, prostředek drhl a konec by tam být vůbec nemusel! Hodnocení: 3 a půl hvězdičky a můžou být rádi! ()

cmman 

všechny recenze uživatele

Scénař je dopředu zřejmý a a po 20 minutách tušíte, jak to skončí. Film jsem shédnul v autobuse cestou do Vídně - takže žádné pohodlí, ale Sandru mám rád, takže 65%, z toho 20% dělá Sandra. ()

phoebinka 

všechny recenze uživatele

Pěkná, předvídatelná, romantická oddychovka, jsou zde i slabší místa, ale celkový dojem dobrý. Sandra Bullock je zde výborná. ()

rado3105 

všechny recenze uživatele

Ako ktosi spominal presne podla pravidiel. Tuctova americka romanticka komedia. Herecky vykon oboch hlavnych protagonistov slaby... ()

johny.duch 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantických komedií Sandry Bullock. Vtipné i když neoriginální řešení hrozby vyhoštění ze země. Avšak vtip je zde vcelku pěkně vyvážen romantikou, o kterou pravděpodobně šlo tvůrcům především. ()

Cabrera 

všechny recenze uživatele

Moc krásný film, úžasné herecké obsaní - Sandra Bullock snad nestádne, je fakt sexy;o). Příběh se mi taky velice líbil...je to dojemné, vtipné a römantické ()

akiro 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Sandra vypadala dobře a Ryan jí byl rovnocenným partnerem. I vtip se zde našel (SB - Já neumím plavat. RR - Od toho tu je ta loď). Na páteční večer to bylo příjemné pokoukání a kdo chce vidět tancovat Sandru na eskymácké motivy ať toto shlédne. ()

Ravel odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá katastrofa. Film u kterého jsem věděl co kdo řekne nebo udělá. Sandra je dobrá, ale tohle nezachránila. Ani nemohla, protože v tomhle filmu nebyli herci, jen nějací lidé, co něco dělali. Fakt nechápu, kdo to vymyslel. To ti scénáristi ještě pořád stávkují??? ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

Příjemný americký romantický filmek s neodolatelnou Sandrou Bullock. Tento styl mám raději než Love Actualy. Nenudilo, neštvalo, dobře se dívalo, zasmálo, hezky uběhlo. Cítím tam potenciál x-krátého zhlédnutí. Napodruhé stále vysoko. ()

Pukancek 

všechny recenze uživatele

Milujem herecku Sandru Bullock, a aj ked som od tohoto filmu cakala trosicku viac, nesklamal ma :) Dej sa dal predvidat, ziadne necakane zvraty sa nekonali, ale bolo to prijemne vyplnenie mojho casu :) 3* ()

Umělec 

všechny recenze uživatele

3* se zavřenýma očima :-) Klasická americká šablona příběhu, který ze začátku vypadá docela nadějně, ale pak jakoby scénaristovi došly nápady a nějak už to doklepal... Klišé s pracovním povolením, fingovanou svatbou, otevřenou náručí americké rodiny, kde každý je nějak jasně vyprofilovaná osobnost. Když o tom tak teď přemýšlím, snižuji na 2 :-) Ani herecké výkony nejsou bůhví jaké, snad jen ta Sandra dokáže zaujmout, ale ani ona nemá od scénáristy daný zrovna jednoduchý úkol tohle uhrát... 40% ()

mfanta 

všechny recenze uživatele

50% Sandra Bullock prekvapive neni uplne spatna. Jinak trochu zajimavy, i kdyz za usi pritazeny napad je realizovan do romanticke komedie, ktera neurazi, ale ani nicim neprekvapi. Prumer. ()

Skrbel 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný romantický příběh, který dopadne přesně tak, jak vás v prvních 5 minutách napadne. Ohrané téma jak se vzájemné nesympatie dokáží lehce přejít k lásce za jediný víkend. 2x v kině 1x na DVD, a stále mi to nepřijde zajímavé. Sandra je prostě prkená herečka. ()

Související novinky

Zemřela herečka Betty White

Zemřela herečka Betty White

01.01.2022

Zbožňovaná herečka a komediální ikona Betty White zemřela ve věku 99 let pár hodin před koncem roku 2021. Do stých narozenin jí přitom zbývalo už jen pár týdnů. Herečka byla poslední přeživší členkou… (více)

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

Tatum a Bullock hvězdami romantické komedie

30.12.2020

Mělo se jednat o opětovné setkání hvězd filmu Návrh Sandry Bullock a Ryana Reynoldse, nakonec se ale v nové romantické komedii The Lost City of D od studia Paramount objeví po boku známé herečky… (více)

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

Šíleně bohatí Asiati mají bohaté problémy

06.09.2019

Člověk by řekl, že když studiu nějaký film, obzvlášť chválená komedie, ještě navíc s asijskými hrdiny v popředí, vydělá nečekaně velký balík peněz, budou zástupci studia ochotní tvůrcům na… (více)

Sandra a Ryan tentokrát v akci

Sandra a Ryan tentokrát v akci

09.06.2010

Jejich loňská spolupráce Návrh vydělala při 40-milionovém rozpočtu jen v kinech krásných 317 milionů. Člověk logicky čeká dvojku, ale namísto toho dostaneme nový příběh a nové postavy. To, co se… (více)

Reklama

Reklama